Aktivitet katalog

  Event 05 - Den hyggelige

  Der er lagt op til nogle rigtig hyggelige dage, når et af Danmarks bedste golf resorts slår dørene op for jer.

  I bliver tjekket ind på de flotte værelser på hotellet, hvorefter der venter jer en sjov og udfordrende golfturnering.
  Som uøvet får man her muligheden for at spille på nogle af verdens bedste baner. Er I øvede og registeret, er I velkommen på de øvrige baner.

  Der venter jer en 4-retters menu med vin, når I er færdige med et slag golf. Derefter er der fri bar for alle, imens I kan snuppe et slag bowling.

  Dagen efter er der en lækker morgenmadsbuffet, og derefter skal I slappe af i Nordic Wellness, hvor behandlinger kan bestilles.

  Til de friske er der mulighed for fitness, svømmetur i svømmehallen eller en løbetur i den smukke natur rundt om resortet.

  Denne pakke indeholder:

  • Overnatning på luksus resort med velkomst pakke
  • Adventure Golf – minigolf på verdens bedste baner i miniudgaver
  • 4-retters menu med vin ad libitum
  • Bowlingturnering
  • Nordic Wellness

  Mulighed for tilkøb:

  • Diverse behandlinger massage, skønhed osv.
  • 3 timers fri bar
  • Green fee

  Kontakt os for et uforpligtende tilbud

  Ide & Afdækning

  Dialog & design

  Planlægning

  Afvikling

  Roadshow

  Evaluering

  IDE & AFDÆKNING

  At komme fra idé til handling, kan være en spændende og udfordrende proces.
  Med udgangspunkt i jeres ønsker og behov, står vi til rådighed med et teknisk, kreativt og idérigt team, hvor vi sammen opnår jeres mål for messestanden.
  Event Fabrikken tryller ideer om til virkelighed.

  DIALOG & DESIGN

  Med udgangspunkt i “den gode ide” og dialog, begynder vi at konkretisere budskabet og konceptet for messestanden. Vi udarbejder fra starten af en 3D tegning af jeres stand, som grafisk illustrerer standen.

  PLANLÆGNING

  Ud fra en detaljeret plan vil I altid kunne følge med og være ajour under hele processen. Gennem planlægning sikre vi os, at der tages hånd om logistik, opsætning og nedtagning. Vi tager os at alle praktiske spørgsmål omkring, strømforbrug, opsætningstider mv.

  AFVIKLING

  Det er nu at idéen kommer til udtryk gennem afviklingen.
  Vi sætter altid en ære i at vores løsninger er så nemme at betjene, som overhovedet muligt. Har I behov for assistance, ændringer løbende eller blot vil have sikkerheden i vores tilstedeværelse, er det naturligvis en mulighed.

  ROADSHOW

  Skal jeres messeproduktion foregå i flere lande kan Event Fabrikken være behjælpelig med opbevaring, samt transport af et komplet set-up. Dette sikre jer et stabilt og sikkert messe-design. Event Fabrikken sikre, at alt er opsat og klar til brug, når I ankommer til messen. Jeres repræsentanter er herved frisk og veludhvilet til at tage imod virksomhedens potentielle kunder.

  EVALUERING

  Event Fabrikken bestræber sig altid efter at levere det bedste resultat og løsning.
  Vi er sikre på, at vi kun kan blive endnu bedre gennem erfaring og feedback fra vores kunder. Vi vil derfor gerne evaluere med jer og hertil vide, hvad vi kan gøre for at blive endnu bedre til næste gang vi samarbejder.

  Event-fabrikken er en del af Danish Event Group - Ring eller skriv for sparring:
  +45 70 60 49 77 | info@event-fabrikken.dk