Aktivitet katalog

Event 06- Den hårde

Udstyret med sportstasken i hånden venter der jer en dag i højt tempo.

I vil alle sammen blive udfordret i en hård femkamp. Deltagerne bliver fordelt på fire hold, som skal konkurrere mod hinanden, og alle skiftes mellem posterne.

Post 1:

SUB-board med sejlads

Post 2:

Mountainbikerute

Post 3:

Gul High-klatrebane på tid

Post 4:

3 km løb

Post 5:

Rapelling 40 meter ned ad Hobro-tårnet

Efter et bad på hotellet, vil der blive serveret en 3-retters menu for alle deltagere, hvor vinderen og de øvrige priser uddeles.

Denne pakke indeholder:

  • Hotelovernatning
  • Femkampturnering med instruktører
  • Lækker, fuld forplejning
  • 3-retters menu med vinmenu

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Ide & Afdækning

Dialog & design

Planlægning

Afvikling

Roadshow

Evaluering

IDE & AFDÆKNING

At komme fra idé til handling, kan være en spændende og udfordrende proces.
Med udgangspunkt i jeres ønsker og behov, står vi til rådighed med et teknisk, kreativt og idérigt team, hvor vi sammen opnår jeres mål for messestanden.
Event Fabrikken tryller ideer om til virkelighed.

DIALOG & DESIGN

Med udgangspunkt i “den gode ide” og dialog, begynder vi at konkretisere budskabet og konceptet for messestanden. Vi udarbejder fra starten af en 3D tegning af jeres stand, som grafisk illustrerer standen.

PLANLÆGNING

Ud fra en detaljeret plan vil I altid kunne følge med og være ajour under hele processen. Gennem planlægning sikre vi os, at der tages hånd om logistik, opsætning og nedtagning. Vi tager os at alle praktiske spørgsmål omkring, strømforbrug, opsætningstider mv.

AFVIKLING

Det er nu at idéen kommer til udtryk gennem afviklingen.
Vi sætter altid en ære i at vores løsninger er så nemme at betjene, som overhovedet muligt. Har I behov for assistance, ændringer løbende eller blot vil have sikkerheden i vores tilstedeværelse, er det naturligvis en mulighed.

ROADSHOW

Skal jeres messeproduktion foregå i flere lande kan Event Fabrikken være behjælpelig med opbevaring, samt transport af et komplet set-up. Dette sikre jer et stabilt og sikkert messe-design. Event Fabrikken sikre, at alt er opsat og klar til brug, når I ankommer til messen. Jeres repræsentanter er herved frisk og veludhvilet til at tage imod virksomhedens potentielle kunder.

EVALUERING

Event Fabrikken bestræber sig altid efter at levere det bedste resultat og løsning.
Vi er sikre på, at vi kun kan blive endnu bedre gennem erfaring og feedback fra vores kunder. Vi vil derfor gerne evaluere med jer og hertil vide, hvad vi kan gøre for at blive endnu bedre til næste gang vi samarbejder.

COVID godkendte events - Ring eller skriv for sparring:
+45 71 999 600 | info@event-fabrikken.dk