Aktivitet katalog

  Event 08 - Den hurtige

  Her skal det gå stærkt, når I skal køre to timers Le Mans på den lange bane. I teams skal I konkurrere imod hinanden på tid.

  En høj-tempofyldt medarbejderevent, hvor konkurrencegenet vækkes i alle!

  Banen er designet i samarbejde med Tom Kristensen, som er den eneste, der har vundet Le Mans 6 gang i træk.

  Efter 2 hæsblæsende ræs på vilde baner, vil der i baren tilbydes øl og vand. Her er der rig mulighed for at tale om hvor dårligt eller hvor godt det er gået.

  Derefter er der en 3-retters buffet i de tilstødende lokaler. Buffeten kan tilberedelse efter eget ønske.

  Hvis det ønskes, kan vi bestille en taxa og køre jer i Jomfru Ane Gade, hvor vores samarbejdspartner El Mundo, der er et flot og hyggeligt sted for det voksne publikum, står klar til jer. Her kan vi give jer en fed privatfest med skarpepriser i baren.

  Denne pakke indeholder:

  • Le Mans-race på gokartbanen
  • 3-retters buffet og kaffe
  • Drikkevarer – øl og vand

  Mulighed for tilkøb:

  • Taxa til Jomfru Ane Gade
  • Privatfest på El Mundo, med skarpe priser på cocktails.

  Kontakt os for et uforpligtende tilbud

  Ide & Afdækning

  Dialog & design

  Planlægning

  Afvikling

  Roadshow

  Evaluering

  IDE & AFDÆKNING

  At komme fra idé til handling, kan være en spændende og udfordrende proces.
  Med udgangspunkt i jeres ønsker og behov, står vi til rådighed med et teknisk, kreativt og idérigt team, hvor vi sammen opnår jeres mål for messestanden.
  Event Fabrikken tryller ideer om til virkelighed.

  DIALOG & DESIGN

  Med udgangspunkt i “den gode ide” og dialog, begynder vi at konkretisere budskabet og konceptet for messestanden. Vi udarbejder fra starten af en 3D tegning af jeres stand, som grafisk illustrerer standen.

  PLANLÆGNING

  Ud fra en detaljeret plan vil I altid kunne følge med og være ajour under hele processen. Gennem planlægning sikre vi os, at der tages hånd om logistik, opsætning og nedtagning. Vi tager os at alle praktiske spørgsmål omkring, strømforbrug, opsætningstider mv.

  AFVIKLING

  Det er nu at idéen kommer til udtryk gennem afviklingen.
  Vi sætter altid en ære i at vores løsninger er så nemme at betjene, som overhovedet muligt. Har I behov for assistance, ændringer løbende eller blot vil have sikkerheden i vores tilstedeværelse, er det naturligvis en mulighed.

  ROADSHOW

  Skal jeres messeproduktion foregå i flere lande kan Event Fabrikken være behjælpelig med opbevaring, samt transport af et komplet set-up. Dette sikre jer et stabilt og sikkert messe-design. Event Fabrikken sikre, at alt er opsat og klar til brug, når I ankommer til messen. Jeres repræsentanter er herved frisk og veludhvilet til at tage imod virksomhedens potentielle kunder.

  EVALUERING

  Event Fabrikken bestræber sig altid efter at levere det bedste resultat og løsning.
  Vi er sikre på, at vi kun kan blive endnu bedre gennem erfaring og feedback fra vores kunder. Vi vil derfor gerne evaluere med jer og hertil vide, hvad vi kan gøre for at blive endnu bedre til næste gang vi samarbejder.

  Event-fabrikken er en del af Danish Event Group - Ring eller skriv for sparring:
  +45 70 60 49 77 | info@event-fabrikken.dk