Aktivitet katalog

  Event 09 - Den friske

  Her skal I ud at gå og lære noget nyt om Aalborg. Med et interaktiv skatteløb kom- mer I ud på et sjov og hygge- ligt byløb.

  Hvert hold bliver udstyret med en iPad, som vil føre jer rundt i byen, hvor der er forskellige pop-ups med for- skellige poster. Det kan være alt fra spørgsmål til små, sjo- ve opgaver, der popper op for jer.

  I vil have en fælles afslutning ved en restaurant, hvor der vil blive serveret en delikat 2-retters menu.

  Efter dette arrangement, der er placeret i Aalborg, er der rig mulighed for, at lade da- gen fortsætte i Jomfru Ane Gade, eller et andet sted, ef- ter ønske.

  Hvis I ønsker en privatfest, kan vi booke jer ind på et af de nyeste steder i Jomfru Ane Gade, El Mundo. Det er et flot og hyggeligt sted for det voksne publikum, hvor vi kan give nogle knivskarpe priser på cocktails.

  Denne pakke indeholder:

  • Interaktivt skatteløb i Aalborg
  • 2-retters menu med drikkevarer på en af de bedre restauranter i Aalborg

  Mulighed for tilkøb:

  • En levende post på skatteløbet
  • Hyggeligt pitstop midt i skatteløbet med drikkevarer og snacks
  • Privatfest i Jomfru Ane Gade

  Kontakt os for et uforpligtende tilbud

  Ide & Afdækning

  Dialog & design

  Planlægning

  Afvikling

  Roadshow

  Evaluering

  IDE & AFDÆKNING

  At komme fra idé til handling, kan være en spændende og udfordrende proces.
  Med udgangspunkt i jeres ønsker og behov, står vi til rådighed med et teknisk, kreativt og idérigt team, hvor vi sammen opnår jeres mål for messestanden.
  Event Fabrikken tryller ideer om til virkelighed.

  DIALOG & DESIGN

  Med udgangspunkt i “den gode ide” og dialog, begynder vi at konkretisere budskabet og konceptet for messestanden. Vi udarbejder fra starten af en 3D tegning af jeres stand, som grafisk illustrerer standen.

  PLANLÆGNING

  Ud fra en detaljeret plan vil I altid kunne følge med og være ajour under hele processen. Gennem planlægning sikre vi os, at der tages hånd om logistik, opsætning og nedtagning. Vi tager os at alle praktiske spørgsmål omkring, strømforbrug, opsætningstider mv.

  AFVIKLING

  Det er nu at idéen kommer til udtryk gennem afviklingen.
  Vi sætter altid en ære i at vores løsninger er så nemme at betjene, som overhovedet muligt. Har I behov for assistance, ændringer løbende eller blot vil have sikkerheden i vores tilstedeværelse, er det naturligvis en mulighed.

  ROADSHOW

  Skal jeres messeproduktion foregå i flere lande kan Event Fabrikken være behjælpelig med opbevaring, samt transport af et komplet set-up. Dette sikre jer et stabilt og sikkert messe-design. Event Fabrikken sikre, at alt er opsat og klar til brug, når I ankommer til messen. Jeres repræsentanter er herved frisk og veludhvilet til at tage imod virksomhedens potentielle kunder.

  EVALUERING

  Event Fabrikken bestræber sig altid efter at levere det bedste resultat og løsning.
  Vi er sikre på, at vi kun kan blive endnu bedre gennem erfaring og feedback fra vores kunder. Vi vil derfor gerne evaluere med jer og hertil vide, hvad vi kan gøre for at blive endnu bedre til næste gang vi samarbejder.

  Event-fabrikken er en del af Danish Event Group - Ring eller skriv for sparring:
  +45 70 60 49 77 | info@event-fabrikken.dk