Fyraftens event

  Sammen er vi stærkest

  Der er intet som oplevelser som kan skabe fællesskab 

  Vi sætter her fokus på mini event, der kan skabe fællesoplevelser.

  Fyreaftens event invitere vi alle kollegaerne til hyggelige og sjov event i egene lokaler.

  Vi kommer ud til jer og klare det hele i skal blot møde op og fokusere på at være sammen på en anden måde end til dagelige.

   

  Et forslag kan være alle bliver inviteret til et faglige motivation oplæg fra en af vores dygtige konsulenter.

  Det kunne være et motivation oplæg omkring salg og kundeservice eller peptalk omkring jeres strategi og fremtids planer.

  Efter en ordentlig omgang motivation, åbnes dørene til en social event i egne lokaler. Her kan der være cocktailbar eller mocktailsbar. Hvor vi kan lave sjove aktiviteter sammen, enden med fokus på virksomheden eller bare for sjov.

   

  Mulighederne er MANGE og vi kender dem.

  Vi er bevidste om, at alle virksomheder er forskellige og derfor skræddersyes aktiviteterne ud fra jeres virksomhed, de ansattes interesser og de områder hvor I har ønske fokus. Aktiviteterne kan være samarbejds- og tillidsøvelser, eller de kan bestå af aktiviteter og sjove oplevelser, der hælder mod alt fra leg til læring.

  Grease danselektion

  Cocktailbar / Mocktailbar

  Med en cocktailbar skabes et samlings punkt og hygge.

  Mocktail er alkoholfrie cocktail.

  Video og foto teambuilding

  Her sætter vi fokus på jeres virksomhed!

  I en virksomhed er der mangle virkeligheder i en fællesvirkelighed.
  Hver afdeling har deres virkelighed.

  Med film og foto sætter vi fokus på jeres forskellighed med særligt på fællesvirkeligheden.

  Hver afdeling skal først ud og vise deres virkelighed på film og foto. Der efter blander vi alle kollegaerne og nu skal det på en sjov måde vise alt det som i er fælles om.

  Lasergame i lageret

  I dyster her i utraditionelle OL discipliner, som udfordrer jeres samarbejdsevner, gejst og indre konkurrencemenneske. Disciplinerne er populære holdaktiviteter, som er inspireret fra sommer- og vinter-OL, samt de Paralympiske Lege – dog med et twist!

  Opklar et mord

  Pludselig står I midt i opklaring af en kompliceret kriminalsag. En spændende og anderledes måde, der udfordrer jer i systematisk tænkning, samarbejde og strategi.

  Madlavnings- og cocktailkurser

  En hyggelig og udfordrende aften i køkkenet eller bag baren sammen som kollegaer.

  Vinsmagning

  Få indsigt i vintyper, druesorter, smagsteknikker og forkæl smagsløgene i et par hyggelige timer blandt kollegaer og gode vine.

  Rom- og whiskeysmagning

  I vil blive præsenteret for flere forskellige og lækre slags rom eller whisky – heriblandt noget tørt, noget fyldigt, noget sødt, og noget stærkt! Imens at jeres smagsløg bliver testet, modtager I information om alle produkterne, hertil viden om rom eller whisky generelt, krydret med historier fra de syv verdenshave.

  Og meget mere

  Vi skræddersyer, tilrettelægger og tilpasser aktiviteter efter jeres behov og ønske, således der sikres en gavnlig og uforglemmelig dag for alle.

  Kontakt os for et uforpligtende snak om hvad vi kunne lave for jer.. 

  Event-fabrikken er en del af Danish Event Group - Ring eller skriv for sparring:
  +45 70 60 49 77 | info@event-fabrikken.dk