Book en DJ 2017-10-24T11:09:15+00:00
DJ banner

Book en DJ

DJ’s – sammen skaber vi musikken

Uanset om man vil opgradere ens kundearrangement til det næste niveau eller man har brug for den helt rigtige musik til festen, eller noget helt tredje, så kan Event-Fabrikken hjælpe med at få en fantastisk DJ ud til din fest. Vores DJ’s har flere års erfaring og er dygtige til at ramme et bredt publikum. De kan også hjælpe, hvis du for eksempel er til en bestemt genre som hiphop, jazz, smooth lounge, easy listening, pop, hardcore rock eller noget helt andet.

Selvom du har styr på det meste af planlægningen, så kan Event-Fabrikken stadig hjælpe dig med at gøre arrangement uforglemmeligt. Dette kunne for eksempel være en DJ, som formår at give dit event en opløftende oplevelse ved at opbygge stemningen og give musikalske oplevelser for dine gæster eller kunder.

DJ til din fest eller din forretning

Vi har DJ’s, der kan spille op til dans og en uforglemmelig fest til din fødselsdag, dit bryllup, en reception eller koncernfest. Vi sørger for alt udstyr, personale og detaljerne, så du kan danse til den lyse morgen uden bekymringer.

DJ’s kan også bruges i din forretning, hvis du har specifikke kundearrangementer, ferniseringer, butiklanceringer, eller bare vil forkæle dine kunder eller medarbejdere med sød musik en fredag eftermiddag. Vi har haft stor succes med DJ’s til promotion events i butikker og lignende – for eksempel hos Louis Nielsen, Magasin og H&M. Det skaber en unik oplevelse for dine kunder, der kommer til at huske eventet og dit brand bedre på grund af den ekstra dimension.

Professionelt og engageret personale

Vi har et stort netværk af kvalificeret og passioneret personale i hele landet, der kan professionel og tilpasset musik til dit event. Med 600+ ansatte kan vi levere lige netop det antal, du har brug for, til lige netop det sted, du holder dit event. Event-Fabrikkens DJ’s har flere års erfaring inden for både private fester og kommercielle arrangementer, og vi kan derfor stå inde for, at alle kan skabe en fantastisk musikalsk oplevelse til dit event.

En skræddersyet løsning

Vi har erfaring fra mange forskellige arrangementer, hvor vi har leveret musik og DJ’s og vi kan derfor skræddersy en løsning, der passer perfekt til dine behov. Hvis du allerede har idéer til musikken til dit event – så har vi personalet og udstyret til at føre det ud i livet. Hvis du er lidt i tvivl, så kan vi trækker på vores tidligere erfaringer og hjælpe dig med at finde den perfekte løsning – inklusiv alle de små detaljer.

Hos Event-Fabrikken bliver du tilknyttet én kontaktperson og får én regning, og der er mulighed for at oprette faste aftaler, hvis du har brug for DJ’s til en længere række events. Vi står for alle de praktiske detaljer, så du bare kan nyde resultaterne uden bekymringer.

Skal vi skabe musik til dit event?

Du får en professionel DJ til dit næste event – og dermed en ekstra dimension i din oplevelse og en fantastisk stemning, der passer til dine behov. Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud! Vi kan møde dig på dit kontor, på telefonen eller på e-mail.

Book en Professionel DJ til din Butik

Der er intet, som indprenter sig i hukommelsen som en god oplevelse. Det samme synes kunder, samarbejdspartnere og personale. Så hvorfor ikke bruge oplevelsen til at brande din butik?

Vi kan varmt anbefale at benytte DJs eller evt. en milkshakebar til et arrangement i din butik. Kunder som Levi’s, Samsøe og H&M har tidligere anvendt vores DJs som butiksevents i sine butikker. Læs evt. deres oplevelser på Trustpilot.

event fabrikken - firmaevent tilbud

Dit navn (krævet)

Email (krævet)

Telefon nr.

Besked

Kunder

Andre services

5 gode grunde
  • Kreativ sparring og design, hvor vi analyserer, udfordrer og lytter

  • Praktisk eksekveringsteam der udstråler overblik, ro og erfaring

  • Professionel projektstyring med fokus på kommunikation

  • Eget professionelle personale sikrer samme kvalitet hver gang

  • Let økonomisk overblik over dit event via én faktura

Referencer

Jeg syntes at det forløb rigtig fint, og meget professionelt. Under hele aftenen var der styr på det hele, og baren blev en stor succes selvom der var folk i alle aldre.

Karina Iversen, TopDanmark

Vi vil bestemt benytte Event Fabrikken igen og anbefaler gerne til andre

Louise Rosenkær Hykemejer, Prime Cargo

Execellent service – man er ikke i tvivl om at kunden er i fokus

Kate Nielsen, Vestas Wind systems

Meget høflig og smilende betjening – ene søde mennesker, som til enhver tid er velkomne her igen.

Kasper Jensen, ATEA

Det bedste ved at benytte sig af Event Fabrikken, er helt klart, at hele konceptet er en god pakke løsning, når man vil arrangere en stor fest. Der er tænkt på det hele og i løbet af kort tid, har man fået stablet en fest på benene – dejligt nemt! :)

Pernille Larsen, H&M

Jeg syntes at det gik rigtig fint. Vi fik alt vi havde aftalt, og lidt mere til, så det var helt perfekt.

Karina Iversen, TopDanmark

Vi vil bestemt benytte Event Fabrikken igen og anbefaler gerne til andre. Vi vil gerne sige tak for et godt arrangement, vi har kun fået positiv feedback, og vi håber at kunne gentage succes´en en anden gang.

Louise Rosenkær Hynkemejer, Prime Cargo

Radiojagten var en succes!!

Peter Nielsen, Radio 24/7

Absolutely stunning, everything went perfect, even though we had some last minute difficulties, Event Fabrikken helped us to sort everything. At the end, we had a very pleasant reception which actually exceeded our expectations.

Aurora Rønberg, Vestas

Vi elsker vores kunder! Vores kunder elsker os!

Event Fabrikken er placeret blandt de bedste event virksomheder i Danmark.
Kontakt os!
Skriv til os via Facebook