Book Personale 2017-10-24T11:10:08+00:00
Tjener banner

Personale Booking

Tjenere & personale – sammen skaber vi et gnidningsløst event

Har du styr på detaljerne omkring dit event, men mangler hjælp til servering og andre praktiske opgaver under afholdelsen? Så kan Event-Fabrikken hjælper dig! Vi er ét af de største rekrutteringsbureauer i Danmark hvad angår tjenere og andet personale. Vi har mange års erfaring med at finde den optimale løsning til mange forskellige slags arrangementer. Even-Fabrikkens personale er dygtige og engagerede – du kan derfor nyde dit event uden at bekymre dig.

Gode tjenere er ofte usynlige, men de kan gøre forskellen mellem et nogenlunde event og et fantastisk event. Gode tjenere har træningen og erfaringen til, at der ikke sker fejl i løbet af arrangementet, og samtidig hurtigt kan løse eventuelle uforudsete problemer, så du ikke skal bekymre dig om det, men bare kan nyde din fest.

Vi har mange års erfaring med at levere tjenere både til eksterne og interne events – i størrelser fra 8 til 3800 gæster. Vi kan derfor hjælpe dig med sparring, så du kan få den bedste løsning til dit arrangement. Herefter sørger vi for rekrutteringen af det aftalte personale til din fest, og selvfølgelig også ledelse under afholdelsen.

Professionelt og engageret personale

Vi har et stort netværk af kvalificeret og passioneret personale i hele landet, der kan sørge for problemfri servering til dit event. Med 600+ ansatte kan vi levere lige netop det antal, du har brug for, til lige netop det sted, du holder dit event. Event-Fabrikken vurderer løbende vores personale, så du kan være sikker på at få dygtige og professionelle tjenere til dit event.

En skræddersyet løsning

Vi har erfaring fra mange forskellige arrangementer, hvor vi har leveret tjenere og vi kan derfor skræddersy en løsning, der passer perfekt til dine behov. Hvis du allerede har idéer til hvordan vi kan være behjælpelige til dit event – så har vi personalet og erfaringen til at føre det ud i livet. Hvis du er lidt i tvivl, så kan vi trækker på vores tidligere erfaringer og hjælpe dig med at finde den perfekte løsning – vi står for idéudvikling, rekruttering og ledelse undervejs.

Skal vi skabe et gnidningsløst event?

Du får professionelle tjenere og andet personale til dit næste event – og dermed slipper du for en masse bekymringer under dit arrangement. Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud! Vi kan møde dig på dit kontor, på telefonen eller på e-mail.

event fabrikken - firmaevent tilbud

Dit navn (krævet)

Email (krævet)

Telefon nr.

Besked

Kunder

Andre services

5 gode grunde
  • Kreativ sparring og design, hvor vi analyserer, udfordrer og lytter

  • Praktisk eksekveringsteam der udstråler overblik, ro og erfaring

  • Professionel projektstyring med fokus på kommunikation

  • Eget professionelle personale sikrer samme kvalitet hver gang

  • Let økonomisk overblik over dit event via én faktura

Referencer

Jeg syntes at det forløb rigtig fint, og meget professionelt. Under hele aftenen var der styr på det hele, og baren blev en stor succes selvom der var folk i alle aldre.

Karina Iversen, TopDanmark

Vi vil bestemt benytte Event Fabrikken igen og anbefaler gerne til andre

Louise Rosenkær Hykemejer, Prime Cargo

Execellent service – man er ikke i tvivl om at kunden er i fokus

Kate Nielsen, Vestas Wind systems

Meget høflig og smilende betjening – ene søde mennesker, som til enhver tid er velkomne her igen.

Kasper Jensen, ATEA

Det bedste ved at benytte sig af Event Fabrikken, er helt klart, at hele konceptet er en god pakke løsning, når man vil arrangere en stor fest. Der er tænkt på det hele og i løbet af kort tid, har man fået stablet en fest på benene – dejligt nemt! :)

Pernille Larsen, H&M

Jeg syntes at det gik rigtig fint. Vi fik alt vi havde aftalt, og lidt mere til, så det var helt perfekt.

Karina Iversen, TopDanmark

Vi vil bestemt benytte Event Fabrikken igen og anbefaler gerne til andre. Vi vil gerne sige tak for et godt arrangement, vi har kun fået positiv feedback, og vi håber at kunne gentage succes´en en anden gang.

Louise Rosenkær Hynkemejer, Prime Cargo

Radiojagten var en succes!!

Peter Nielsen, Radio 24/7

Absolutely stunning, everything went perfect, even though we had some last minute difficulties, Event Fabrikken helped us to sort everything. At the end, we had a very pleasant reception which actually exceeded our expectations.

Aurora Rønberg, Vestas

Vi elsker vores kunder! Vores kunder elsker os!

Event Fabrikken er placeret blandt de bedste event virksomheder i Danmark.
Kontakt os!
Skriv til os via Facebook