Book Liveband 2017-10-24T11:39:39+00:00
Underholdning banner

Live-underholdning – sammen skaber vi minderne

Har du styr på al planlægningen omkring dit event, men mangler du lidt ekstra wow-effekt? Så kan vi hjælpe dig! Event-Fabrikken kan booke en komiker, et live-band, eller måske en tryllekunstner til dit event.

Det er selvfølgelig ikke altid, at man har brug for hjælp til planlægningen af hele ens fest, men det betyder ikke, at Event-Fabrikken ikke kan hjælpe med at løfte festen op til det næste niveau. Der findes tusindvis af danske og internationale bands og entertainere, som kan optræde til arrangementet og dermed gøre det til et uforglemmeligt minde.

Ligegyldigt hvem din yndlingskunstner eller hvad dit drømmeshow er, så kan vi hjælpe dig med at booke dem til dit event. Det kan være alt fra en liveoptræden med dit yndlingsband til et flot danseshow eller en tryllekunstner, der forbløffer dig og dine gæster. Udover booking af underholdningen kan vi sikre en komplet professionel scene-, lyd-, lys og AV-produktion, så showet tager sig allerbedst ud til dit arrangement.

Kun fantasien sætter grænser…

… og så måske budgettet. Live-underholdning kan skabe minder både ved firmafester, private fødselsdage, konferencer eller et helt fjerde arrangement. Afhængig af eventet og dine ønsker kan vi hjælpe dig med at få fat i den perfekte konferencier, artist, live-band, tryllekunstner, komiker, ildshowoptræden, danseoptræden – det er virkeligt kun fantasien, der sætter grænserne. Hvis du er i tvivl, kan vi hjælpe dig med at finde ud af hvilken løsning, der passer bedst til rammerne for dit event.

En skræddersyet løsning

Event-Fabrikken har erfaring fra mange forskellige arrangementer, hvor vi har leveret underholdning og vi kan derfor skræddersy en løsning, der passer perfekt til dine behov. Hvis du allerede har idéer til den perfekte underholdning til dit event – så har vi samarbejdspartnerne og erfaringen til at føre det ud i livet. Hvis du er lidt i tvivl, så kan vi trække på vores tidligere erfaringer og hjælpe dig med at finde det perfekte show – inklusiv booking, opsætning af scene, AV, lys og lyd, nedtagning og alle andre praktiske detaljer.

Skal vi skabe minder til dit event?

Du får fantastisk underholdning og udstyr til dit næste event – og vi står for alle detaljerne, så du kan nyde showet. Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud! Vi kan møde dig på dit kontor, på telefonen eller på e-mail.

event fabrikken - firmaevent tilbud

Dit navn (krævet)

Email (krævet)

Telefon nr.

Besked

Kunder

Andre services

5 gode grunde
  • Kreativ sparring og design, hvor vi analyserer, udfordrer og lytter

  • Praktisk eksekveringsteam der udstråler overblik, ro og erfaring

  • Professionel projektstyring med fokus på kommunikation

  • Eget professionelle personale sikrer samme kvalitet hver gang

  • Let økonomisk overblik over dit event via én faktura

Referencer

Jeg syntes at det forløb rigtig fint, og meget professionelt. Under hele aftenen var der styr på det hele, og baren blev en stor succes selvom der var folk i alle aldre.

Karina Iversen, TopDanmark

Vi vil bestemt benytte Event Fabrikken igen og anbefaler gerne til andre

Louise Rosenkær Hykemejer, Prime Cargo

Execellent service – man er ikke i tvivl om at kunden er i fokus

Kate Nielsen, Vestas Wind systems

Meget høflig og smilende betjening – ene søde mennesker, som til enhver tid er velkomne her igen.

Kasper Jensen, ATEA

Det bedste ved at benytte sig af Event Fabrikken, er helt klart, at hele konceptet er en god pakke løsning, når man vil arrangere en stor fest. Der er tænkt på det hele og i løbet af kort tid, har man fået stablet en fest på benene – dejligt nemt! :)

Pernille Larsen, H&M

Jeg syntes at det gik rigtig fint. Vi fik alt vi havde aftalt, og lidt mere til, så det var helt perfekt.

Karina Iversen, TopDanmark

Vi vil bestemt benytte Event Fabrikken igen og anbefaler gerne til andre. Vi vil gerne sige tak for et godt arrangement, vi har kun fået positiv feedback, og vi håber at kunne gentage succes´en en anden gang.

Louise Rosenkær Hynkemejer, Prime Cargo

Radiojagten var en succes!!

Peter Nielsen, Radio 24/7

Absolutely stunning, everything went perfect, even though we had some last minute difficulties, Event Fabrikken helped us to sort everything. At the end, we had a very pleasant reception which actually exceeded our expectations.

Aurora Rønberg, Vestas

Vi elsker vores kunder! Vores kunder elsker os!

Event Fabrikken er placeret blandt de bedste event virksomheder i Danmark.
Kontakt os!
Skriv til os via Facebook