Bryllupsplanlægning 2017-10-24T11:10:27+00:00
Bryllupsplanlægning banner

Bryllupsplanlægning

Bryllupsplanlægning – sammen skaber vi magien

Et bryllup er en stor begivenhed, som selvfølgelig skal være magisk og uforglemmelig – både for brudeparret og gæsterne. Når man skal holde en stor begivenhed, der skal være personlig og hvor alt skal forløbe gnidningsfrit på dagen, så kræver det en masse planlægning. Det er her Event-Fabrikken kan hjælpe. Vi lytter til kundernes ønsker og hjælper med at skræddersy et bryllup, hvor man står tilbage med alle de fantastiske minder ved dagen, og mindre af den stressende koordinering.

Vi har erfaring fra små til store begivenheder og kan derfor hjælpe, uanset om det skal være et intimt bryllup eller om det skal være en begivenhed, der skal deles med hele omgangskredsen. I begge tilfælde har bryllupper mange traditioner og elementer, der skal arrangeres. Med hjælp af Event-Fabrikken, så får man tid og overskud til at fokusere på det allervigtigste; jeres store dag og de gæster I har valgt at dele dagen med.

Hos Event-Fabrikken sørger vi for at det er dine idéer og ønsker, der bliver opfyldt til jeres drømmebryllup. Vores mange kontakter bliver jeres fordel, så I kan få fat i det helt rigtige band, catering, eller noget andet, der vil gøres jeres dag helt speciel. Vi kan hjælpe med alt fra invitationerne til natmaden, alt afhængig af jeres drømme.

Hvis I allerede har styr på mange dele af jeres bryllup, kan Event-Fabrikken også levere delelementer, der kan sætte prik over i’et – det kunne f.eks. være tjenere, DJs, dekoration, underholdning eller en kombination.

Bryllupsinvitationer

Det første en gæst ser i forbindelse med jeres bryllup er invitationen. Her kan Event-Fabrikken hjælpe jer med en æstetisk smuk og veldesignet invitation, der med garanti vil imponere jeres familie og venner. Vi planlægger sammen designet, så det passer til jeres ønsker og tema, og derefter tager Event-Fabrikken sig af layout, tryk og udsendelse. I skal blot godkende det endelige design, og så klarer vi det praktiske.

Bryllupslokation

Uanset om I ønsker at holde jeres bryllup på et slot, et hotel, udendørs, eller noget helt fjerde, så kan vi hjælpe jer med at finde det perfekte sted. Vi har mange unikke og favorable aftaler med udlejere, der kan skabe de fantastiske rammer til jeres bryllup – og til en rigtig god pris. Når datoen og antallet af gæster er på plads, så hjælper vi jer med at finde det sted, der passer til jeres drømme.

Omgivelserne er med til at sætte stemningen til jeres bryllup og der kan detaljerne gøre en stor forskel. Hvis I ønsker det, sørger Event-Fabrikken også for blomster, pynt, borddækning, lys og alle andre detaljer i overensstemmelse med jeres ønsker. I blot skal tænke på at nyde jeres store dag i et magisk sceneri.

Bryllupsmenuen

Menuen er en meget stor del af en vellykket bryllupsfest. Om I er til buffet eller tallerkenanretning, til grillmad eller gourmet, så har Event-Fabrikken et samarbejde med et cateringfirma eller en restaurant, der kan levere – også indenfor jeres budget. Vi er sikre på at kunne forkæle jer og jeres gæsters smagsløg under jeres bryllup.

Udover menuen skal der selvfølgelig også tænkes på drikkevarer – måske velkomstsdrinks, vin matchende til menuen, og cocktails efter middagen? Vi kan specialdesigne og skræddersy drikkevarer og et barkort til jeres bryllup, helt efter jeres idéer og tema.

Når I har danset og festet det meste af aftenen og natten, trænger I højst sandsynlig til lidt lækkert at spise. Her kan vi hjælpe jer med natmad, så I kan fortsætte festen til den lyse morgen. Mulighederne for natmad er mange og her er det helt op til jer, hvad I ønsker at servere. Uanset jeres ønsker, så sørger Event-Fabrikken for at bestille, levere og servere det for jeres gæster.

Bryllupskagen

Som den perfekte afslutning på en lækker menu og inden festen for alvor går i gang, skal der serveres bryllupskage. Det kan være jeres bryllupskage skal være traditionel, eller jeres yndlingskage eller en helt anden god idé. Event-Fabrikken samarbejder med en række af Danmarks førende konditorier, der i samarbejde med jer vil trylle med ingredienser, for at skabe præcis den kage I ønsker til en favorabel pris.

Underholdning til bryllup

Det kunne tænkes, at I til jeres bryllup kunne have lyst til noget underholdning – det kunne være en DJ, der kan sørge for passende musik til hele festen, eller et live-band, der kan skabe en hyggelig stemning under maden eller spille op til dans senere på aftenen. Det kunne også være tryllekunstnere, et kor, eller et helt andet show, der kan skabe et fantastisk minde til jeres bryllup. Det er kun jeres ønsker, fantasi og budget der sætter grænserne.

Professionelt og engageret personale

Til jeres bryllupsfest har I mulighed for at få hjælp af vores erfarne og entusiastiske personale – vi kan levere alt fra tjenere, bartendere og cocktail-bartendere til DJ’s og live-musik. Vi har et stort netværk af ansatte i hele landet, så vi kan med sikkerhed finde dem, I har brug for til jeres bryllup, så I ikke behøver at have nogen bekymringer på dagen.

Minder, der kan tages med hjem

Så stor og mindeværdig en dag skal selvfølgelig foreviges.

Vi kan sørge for at I får en dygtig, diskret og professionel fotograf ud til jeres bryllup, så I har billeder og videoer, I kan vende tilbage til igen og igen – både formelle bryllupsbilleder og afslappede stemningsbilleder fra receptionen.

Det kan også være, at I vil give jeres gæster et minde med hjem – for eksempel en goodie bag til turen hjem eller tømmermændene dagen derpå, eller måske polaroid-billeder, der er taget i løbet af aftenen. Der findes masser af idéer og vi kan hjælpe jer med at finde den helt rigtige, der sætter prikken over i’et på jeres bryllup – vi skal også nok sørge for alt det praktiske arbejde med organisering, pakning og uddeling.

Skal vi skabe magien til jeres bryllup?

I får professionel hjælp til koordineringen af jeres bryllup – og dermed kan I fokusere på at nyde den store dag med jeres gæster! Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud! Vi kan møde dig på dit kontor, på telefonen eller på e-mail.

event fabrikken - firmaevent tilbud

Dit navn (krævet)

Email (krævet)

Telefon nr.

Besked

Kunder

Andre services

5 gode grunde
  • Kreativ sparring og design, hvor vi analyserer, udfordrer og lytter

  • Praktisk eksekveringsteam der udstråler overblik, ro og erfaring

  • Professionel projektstyring med fokus på kommunikation

  • Eget professionelle personale sikrer samme kvalitet hver gang

  • Let økonomisk overblik over dit event via én faktura

Referencer

Jeg syntes at det forløb rigtig fint, og meget professionelt. Under hele aftenen var der styr på det hele, og baren blev en stor succes selvom der var folk i alle aldre.

Karina Iversen, TopDanmark

Vi vil bestemt benytte Event Fabrikken igen og anbefaler gerne til andre

Louise Rosenkær Hykemejer, Prime Cargo

Execellent service – man er ikke i tvivl om at kunden er i fokus

Kate Nielsen, Vestas Wind systems

Meget høflig og smilende betjening – ene søde mennesker, som til enhver tid er velkomne her igen.

Kasper Jensen, ATEA

Det bedste ved at benytte sig af Event Fabrikken, er helt klart, at hele konceptet er en god pakke løsning, når man vil arrangere en stor fest. Der er tænkt på det hele og i løbet af kort tid, har man fået stablet en fest på benene – dejligt nemt! :)

Pernille Larsen, H&M

Jeg syntes at det gik rigtig fint. Vi fik alt vi havde aftalt, og lidt mere til, så det var helt perfekt.

Karina Iversen, TopDanmark

Vi vil bestemt benytte Event Fabrikken igen og anbefaler gerne til andre. Vi vil gerne sige tak for et godt arrangement, vi har kun fået positiv feedback, og vi håber at kunne gentage succes´en en anden gang.

Louise Rosenkær Hynkemejer, Prime Cargo

Radiojagten var en succes!!

Peter Nielsen, Radio 24/7

Absolutely stunning, everything went perfect, even though we had some last minute difficulties, Event Fabrikken helped us to sort everything. At the end, we had a very pleasant reception which actually exceeded our expectations.

Aurora Rønberg, Vestas

Vi elsker vores kunder! Vores kunder elsker os!

Event Fabrikken er placeret blandt de bedste event virksomheder i Danmark.
Kontakt os!
Skriv til os via Facebook