Book cocktailbartender 2017-10-24T11:08:54+00:00
Cocktailbartender banner

Cocktailbartender

Cocktailbartendere – sammen skaber vi en unik baroplevelse

Har du styr på al planlægningen omkring dit event, men mangler du personale bag baren? Så kan Event Fabrikken hjælpe dig! Vores cocktailbartendere kan lave professionelle luksus-drinks og er certificerede igennem Event Fabrikkens eget bartenderkursus, så vi med sikkerhed sige, at de er dygtige til deres arbejde.

Det er selvfølgelig ikke altid, at du har brug for hjælp til planlægningen af hele din fest, men det betyder ikke, at Event Fabrikken ikke kan hjælpe dig med at løfte din fest op til det næste niveau. Det kunne for eksempel være dit barkort, der skal opgraderes med professionelle cocktails, lavet og serveret af certificerede bartendere.

Udover lækre drinks, giver det dig også mulighed for at slappe af sammen med dine gæster og nyde festen – vi skal nok sørge for at alle de praktiske detaljer, og at ingen går tørstige hjem fra din fest. En cosmopolitan, mojito eller margarita gør oplevelsen lige lidt sjovere.

Professionelt og engageret personale

Vi har et stort netværk af kvalificeret og passioneret personale i hele landet, der kan lave professionelle cocktails til dit event. Med 600+ ansatte kan vi levere lige netop det antal, du har brug for, til lige netop det sted, du holder dit event. Event Fabrikken har eget bartenderkursus, og vi kan derfor stå inde for at alle vores bartendere er certificerede og kvalificerede til at levere en fantastisk bar oplevelse til dit event.

En skræddersyet løsning

Vi har erfaring fra mange forskellige arrangementer, hvor vi har leveret barløsninger og vi kan derfor skræddersy en løsning, der passer perfekt til dine behov. Hvis du allerede har idéer til hvordan den bedste bar oplevelse vil være til dit event – så har vi personalet og samarbejdspartnerne til at føre det ud i livet. Hvis du er lidt i tvivl, så kan vi trække på vores tidligere erfaringer og hjælpe dig med at finde den perfekte bar løsning – inklusiv indkøb, tilrettelæggelse, design af barkort og alle andre detaljer i forbindelse med din bar oplevelse.

Skal vi skabe en unik bar oplevelse?

Du får professionelle cocktail-bartendere til dit næste event – og dermed imponerende drinks og en god feststemning. Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud! Vi kan møde dig på dit kontor, på telefonen eller på e-mail.

event fabrikken - firmaevent tilbud

Dit navn (krævet)

Email (krævet)

Telefon nr.

Besked

Kunder

Andre services

5 gode grunde
  • Kreativ sparring og design, hvor vi analyserer, udfordrer og lytter

  • Praktisk eksekveringsteam der udstråler overblik, ro og erfaring

  • Professionel projektstyring med fokus på kommunikation

  • Eget professionelle personale sikrer samme kvalitet hver gang

  • Let økonomisk overblik over dit event via én faktura

Referencer

Jeg syntes at det forløb rigtig fint, og meget professionelt. Under hele aftenen var der styr på det hele, og baren blev en stor succes selvom der var folk i alle aldre.

Karina Iversen, TopDanmark

Vi vil bestemt benytte Event Fabrikken igen og anbefaler gerne til andre

Louise Rosenkær Hykemejer, Prime Cargo

Execellent service – man er ikke i tvivl om at kunden er i fokus

Kate Nielsen, Vestas Wind systems

Meget høflig og smilende betjening – ene søde mennesker, som til enhver tid er velkomne her igen.

Kasper Jensen, ATEA

Det bedste ved at benytte sig af Event Fabrikken, er helt klart, at hele konceptet er en god pakke løsning, når man vil arrangere en stor fest. Der er tænkt på det hele og i løbet af kort tid, har man fået stablet en fest på benene – dejligt nemt! :)

Pernille Larsen, H&M

Jeg syntes at det gik rigtig fint. Vi fik alt vi havde aftalt, og lidt mere til, så det var helt perfekt.

Karina Iversen, TopDanmark

Vi vil bestemt benytte Event Fabrikken igen og anbefaler gerne til andre. Vi vil gerne sige tak for et godt arrangement, vi har kun fået positiv feedback, og vi håber at kunne gentage succes´en en anden gang.

Louise Rosenkær Hynkemejer, Prime Cargo

Radiojagten var en succes!!

Peter Nielsen, Radio 24/7

Absolutely stunning, everything went perfect, even though we had some last minute difficulties, Event Fabrikken helped us to sort everything. At the end, we had a very pleasant reception which actually exceeded our expectations.

Aurora Rønberg, Vestas

Vi elsker vores kunder! Vores kunder elsker os!

Event Fabrikken er placeret blandt de bedste event virksomheder i Danmark.
Kontakt os!
Skriv til os via Facebook