VÆRDISKABENDE CORPORATE EVENTS FOR VIRKSOMHEDER

  Virksomhedsmøder i private og hyggelige omgivelser

  KUNDE-ARRANGEMENT

  Et veludført kundearrangement kan bl.a. sikre loyale kunder, gensalg eller mersalg. Formålet med et kundearrangement er individuelt for virksomhed til virksomhed og fra gang til gang. Om fokus er på nysalg, lancering af et nyt produkt eller pleje af eksisterende kunder, har Event Fabrikken har mange års erfaring med alle former for kundearrangementer. Med Event Fabrikken er det muligt at skabe et godt kundearrangement, der forener kundearrangementets formål med kundegruppen og giver kunderne en positiv oplevelse. Læs mere her.

  Kick-off events for virksomheder

  Kick Off

  Har I som virksomhed et vigtigt Emne, et nyt Produkt, et vigtigt Budskab, nye Strategi eller et veloverstået Projekt, som skal formidles ud til medarbejderne, med kreativitet og professionalitet, er et værdibaseret event den ideelle løsning. Få boostet medarbejdernes, kundens eller samarbejdspartnernes motivation og engagement. Event Fabrikken kan bistå med et skræddersyet Event design samt eksekvering ud fra jeres behov og budget.

  Konference lokaler

  KONFERENCER

  Gennem foredrag, oplevelser, debatter, taler og underholdning skabes de bedste konferencer. Event Fabrikken skræddersyer hver konference ud fra den enkelte kundes ønsker og agenda, med alt fra booking af location, forplejning, AV og lyd for foredragsholdere, til lækkert mad og drikke og inspirerende underholdning.

  Læs mere..

  PR og presse event

  PR & PRESSEEVENTS

  Et presseevent tilfører jeres virksomhed nyhedsværdi og promotion gennem nyhedskanaler, som udvælges efter den specifikke målgruppe.Vi hjælper jer med at skræddersy presseeventen, så den passer til jeres behov. Et presseevent kan starte på rødløber med velkomstdrinks, og derefter foregå i åbne eller lukkede omgivelser ud fra en konkret gæsteliste. Vi ser en presseevent som et fantastisk kommunikationsværktøj, og som den helt optimale mulighed for intern og ekstern markedsføring af jer som virksomhed, eller det produkt i vil have skabt opmærksomhed omkring.

  Kontakt os for et uforpligtende tilbud

  eventbureau afholder firma jubilæum for ewii

  FIRMARECEPTIONER & MÆRKEDAGE

  Firmareceptioner har ofte karakter af åbent hus, hvor indbydelse er mindre formel og gæsterne kigger forbi indenfor et givent tidsrum. En reception bruges i forbindelse med stort set alle former for mærkedage f.eks. jubilæum, åbning af nye lokaler eller faciliteter.
  Event Fabrikken kan være behjælpelige med god sparring, professionel planlægning, levering af service, forplejning, underholdning og alt i udstyr – herunder scene-, av-, lyd- og lysproduktion og stå for selve eksekvering, samt håndtere oprydning. På denne måde får I frigivet tid, og blot skal fokusere på det som er vigtigt, jeres gæster. Læs mere her.

  Foredrag work/life balance

  SEMINAR

  Et seminar lægger op til oplæg og diskussioner om et bestemt problem eller emne, og der opfordres derfor typisk til, at deltagerne deltager aktivt. Seminarer består ofte af et foredrag eller en præsentation, for et bestemt publikum, medarbejdere, samarbejdspartnere eller netværk,
  Skal I som virksomhed afholdelse af et seminar, kan Event Fabrikken være behjælpelige med god sparing, professionel planlægning, forplejning, alt i udstyr – herunder scene-, av-, lyd- og lysproduktion og selve eksekvering, samt håndtere oprydning. Dette giver jer muligheden for at fokuserer på indholdet.

  Virksomhedsmøder

  GARANTMØDER

  Garanter inviteres til garantmøder- og arrangementer, hvor der bl.a. orienteres omkring bankens udvikling, gennemgang af regnskab eller andre emner. Disse arrangementer kan være små og store, indeholde lidt godt til ganen, inspirerende underholdning, men fælles kræver det en del interne ressourcer.
  Event Fabrikken har flere års erfaring indenfor håndtering af Garantmøder og kan være behjælpelige med god sparring, professionel planlægning, levering af service, forplejning, underholdning og alt i udstyr – herunder scene-, av-, lyd- og lysproduktion. Hertil håndterer vi selve eksekveringen, samt alt oprydning. På denne måde får I frigivet tid, og skal blot forberede jer til dagens emner og forløb, samt fokusere på det som er vigtigt, jeres garanter.

  Think outside the bo

  FÅ DET DU ØNSKER…

  Få lige præcis det du ønsker… ”We do the work – you get the credit” Event Fabrikken er kreative sjæle, som skaber og afvikler unikke events for kunder ved at analysere, udfordre og lytte til den enkelte kundes idéer, ønsker og drømme. Med over 10 års erfaring indenfor projektledelse og events, og som preferred partner for en lang række danske og internationale virksomheder, har vi varetaget stort set alle tænkelige former for events. Nye udfordringer skræmmer os ikke. Med vores erfaringen, kendskabet og viden kan vi sammen skabe de unikke events, som I ønsker.

  Kontakt os for et uforpligtende tilbud

  MESSEDESIGN & MESSEPRODUKTION

  Om formålet med en messe er at sikre loyale kunder, øge kendskabsgraden til virksomheden, lancere nye produkter, få gensalg eller mersalg, så kan produktionen af en messestand være en krævende proces for virksomheder at tilrettelægge. Der skal idéudvikles, designes og produceres stande, promotionmateriale og messeudstyr, samt koordineres og varetages logistik, opsætning og nedtagning. Event Fabrikken er en af Danmarks største leverandører indenfor delvis- og total messeløsninger. Læs mere om, hvordan vi kan hjælp med jeres – klik her.

  Event-fabrikken er en del af Danish Event Group - Ring eller skriv for sparring:
  +45 70 60 49 77 | info@event-fabrikken.dk