Kick off eller værdibaseret event

  Planlægning af virksomhedens Kick off - med oplevelsebaseret design

  Har I som virksomhed et vigtigt emne, et nyt Produkt, et vigtigt Budskab, nye Strategi eller et veloverstået Projekt, som skal formidles ud til medarbejderne, med kreativitet og professionalitet, er et værdibaseret event den ideelle løsning. Få boostet medarbejdernes, kundens eller samarbejdspartnernes motivation og engagement. Event Fabrikken kan bistå med et skræddersyet Event design samt eksekvering ud fra jeres behov og budget.

  Processen

  Kundemøde

  Sparring, behovsafdækning og eventdesign, hvor vi analyserer, udfordrer og lytter.

  Skræddersyet oplæg

  Vi lever en unik eventplan for jeres event.

  Planlægning

  Professionel projektstyring med fokus på alle detaljer – stor og små

  Afholdelse

  Sikker eksekveringsteam bestående af professionelt personale og specalister

  Afslutning

  Slut evaluering og sikker økonomiske overblik, med en faktura

  ET KICK OFF SKAL VÆRE UNIK!
  Ved Event-Fabrikken designer vi alle kick off, efter hvor konkerte henvendelse.

  To kick off event er ikke ens. Da der er et unikt formål hver event.

  Kick-off- stategi – produktlancering – stormøder – kært barn har mange navne.

  Men lige meget navnet har det sammeformål. At samle medarbejder og andre interesserer for at videre et budskab, om det er virksomhedes nye stategi, nye produkter eller noget tredje.

  Der er rigtig mange tråde der skal bindes sammen, med Event-fabrikken skal i blot koncentere jer om budskabet. Vi klare alt det praktisk.

  Vi designer hver event efter vores tre grundværdier der sikker et høj kvalitet event for jeres medarbejder og samarbejdspartner.

  Faglighed

  FAGLIGHED

  Falighed er medarbejdernes stolthed – og vi skal huske at stimulere fagligheden og stoltheden. Det gør vi bedst gennem gode oplevelser med kollegaerne iblandt. Når medarbejderne har gode relationer, har de sammen plads til at reflektere over deres faglighed, og på den måde udvise stolthed over deres arbejde.

  Hos Event-fabrikken danner vi rammerne for, at medarbejderne lytter til hinanden og selv finder det dybere formål med eventet.

  Denne proces skaber vi gennem spændende aktiviteter og refleksioner, som drager medarbejderne til at tage et standpunkt og tage ejerskab over eventet.

  Oplevelse

  Oplevelse

  Et af vores stærkeste hukommelsescentre er følelsescentret.

  Det er muligt at vi glemmer hvad en person har sagt, men vi husker helt sikkert, hvordan personen fik os til at føle.

  Event-Fabrikken værdibaseret events bygges op omkring særlige oplevelser. Disse oplevelser vækker forskellige følelser ved deltagerne og danner et nyt fundament for ny læring og dermed højere faglighed.

  Værdsættelse

  Værdsættelse

  Værdsættelse er interesse, anerkendelse og kvalitet.

  Når vi mennesker mærker, at nogen har gjort noget for os og værdsætter os, så giver det en følelse af anerkendelse og værdsættelse.

  Vi hos Event-Fabrikken har fokus på værdsættelse og luksus. Vores fokus på luksus handler om kvalitet til medarbejderne. Vi tænker på detaljerne, og det vil I kunne mærke, når I gennem vores events, bliver værdsat for jeres indsats i virksomheden.

  SKAL VI SKABE ET SUCCESFULDT KICK OFF SAMMEN?

  Altid velkommen til at kontakt Andreas Lynnerup , Senior eventmanager (Tlf 31315478) og får en hel uforpligtende og ærlig snak omkring jeres mange muligheder.

  Event-fabrikken er en del af Danish Event Group - Ring eller skriv for sparring:
  +45 70 60 49 77 | info@event-fabrikken.dk