KUNDE-ARRANGEMENTER – HOLD FOKUS PÅ DINE KUNDER

  Produktlancering

  Et veludført kundearrangement kan bl.a. sikre loyale kunder, gensalg eller mersalg.
  Formålet med et kundearrangement er individuelt fra virksomhed til virksomhed og fra gang til gang.
  Om fokus er på nysalg, lancering af et nyt produkt eller pleje af eksisterende kunder, har Event Fabrikken mange års erfaring med alle former for kundearrangementer. Med Event Fabrikken er det muligt at skabe et godt kundearrangement, der forener kundearrangementets formål med kundegruppen og giver kunderne en positiv oplevelse.
  Det vigtigst er kunden kan være tilstede og at tage sig godt af sine kunder.
  Kundernes oplevelser er vigtigere end nogensinde før. Dette skyldes, at det koster langt mere at få en ny kunde end at beholde en gammel.

  NYE OG KREATIVE TILTAG

  Event Fabrikken ved, at mange virksomheder kan have svært ved at udtænke nye eller kreative tiltag for at fastholde sine kunders opmærksomhed. For mange virksomheder kan det være en udfordring at vinde kundernes tilfredshed. Kundernes oplevelser vinder ofte over produkter og traditionel kundeservice – derfor er gode oplevelser med til at fastholde virksomhedens kundeforhold og kundernes tillid.
  Med et kundearrangement får du kunden til at føle sig i centrum. Ved hjælp af succesfulde kundearrangementer, fastholder man både sine eksisterende kunder, men man skaber samtidigt mere omtale og dermed også flere kunder til sin virksomhed. Kundearrangementer er en smart måde at markedsføre sig selv på og kan være en vigtig bidragsyder i forhold til, hvordan kunden oplever virksomheden. En god kundeoplevelse er designet til at udløse en række bestemte reaktioner og følelser, der kan tilføje positive associationer forbundet med virksomhedens brand og produkter. Event Fabrikken kan være behjælpelig med at skabe gode kundeoplevelser, og bidrage med nye og kreative tiltag.

  EN SKRÆDDERSYET LØSNING

  Hos Event Fabrikken gør vi os store tanker om hvordan vi kan skræddersy et kundearrangement, der forener formålet med kundearrangementet med hvad der karakteriserer kundegruppen. Vi har samtidigt fokus på, at det ønskede resultat af et kundearrangement er at kunden vil anbefale det købte produkt til andre.
  Gennem mange års erfaring er Event Fabrikken klar til at hjælpe dig med sparring, ide-udtænkning samt eksekvering af jeres kundearrangementer, således du kan høste succes ved at give dine kunder en oplevelse ud over det sædvanlige.

  Vi står klar til at hjælpe dig igennem hele processen, fra sparring til ide-udtænkning til eksekvering af jeres kundearrangementer.

  SKAL VI SKABE ET SUCCESFULDT KUNDEARRANGEMENT SAMMEN?

  Stormøder, bestyrelsesmøder, garantmøder, intime forretningsmøder, generalforsamlinger, kundemøder, mm. er uafhængig af antal deltagere en krævende proces, som tager tid at planlægge og koordinere. Lad Event Fabrikken varetage tilrettelæggelsen, så I blot skal fokusere på jeres arbejde og være mentalt til stede under mødet.

  Event-fabrikken er en del af Danish Event Group - Ring eller skriv for sparring:
  +45 70 60 49 77 | info@event-fabrikken.dk