MESSEDESIGN & MESSEPRODUKTION

  PROFESSIONEL MESSESTAND TIL VIRKSOMHEDER

   

  Produktionen af en messestand kan være en krævende proces for virksomheder at tilrettelægge. Der skal idéudvikles, Designes og Produceres stande, promotionsmateriale og messeudstyr, samt koordineres og varetages logistik, opsætning og nedtagning.

  Event Fabrikken er en af Danmarks største leverandør indenfor delvis- og total leverandør af Messeløsninger. Med udgangspunkt i kundes tanker, behov og budget – tilsætter vi vores kreativitet og know-how, hvor slutresultatet resulterer i en god teknisk løsning.

  En totalløsning sikrer dig en fast tilknyttet projektleder, som guider dig igennem hele processen. Vi påtager os ansvaret for teknikken, således du kan have fokus på din forretning og dine potentielle kunder. Uanset størrelse, har vi i vores brede produktportefølje og via vores erfaring, muligheden for at hjælpe dig – uanset hvilken type virksomhed du driver eller hvad formålet er for messestanden, indfrier vi dine behov.

  Ide & Afdækning

  Dialog & design

  Planlægning

  Afvikling

  Roadshow

  Evaluering

  IDE & AFDÆKNING

  At komme fra idé til handling, kan være en spændende og udfordrende proces.
  Med udgangspunkt i jeres ønsker og behov, står vi til rådighed med et teknisk, kreativt og idérigt team, hvor vi sammen opnår jeres mål for messestanden.
  Event Fabrikken tryller ideer om til virkelighed.

  DIALOG & DESIGN

  Med udgangspunkt i “den gode ide” og dialog, begynder vi at konkretisere budskabet og konceptet for messestanden. Vi udarbejder fra starten af en 3D tegning af jeres stand, som grafisk illustrerer standen.

  PLANLÆGNING

  Ud fra en detaljeret plan vil I altid kunne følge med og være ajour under hele processen. Gennem planlægning sikre vi os, at der tages hånd om logistik, opsætning og nedtagning. Vi tager os at alle praktiske spørgsmål omkring, strømforbrug, opsætningstider mv.

  AFVIKLING

  Det er nu at idéen kommer til udtryk gennem afviklingen.
  Vi sætter altid en ære i at vores løsninger er så nemme at betjene, som overhovedet muligt. Har I behov for assistance, ændringer løbende eller blot vil have sikkerheden i vores tilstedeværelse, er det naturligvis en mulighed.

  ROADSHOW

  Skal jeres messeproduktion foregå i flere lande kan Event Fabrikken være behjælpelig med opbevaring, samt transport af et komplet set-up. Dette sikre jer et stabilt og sikkert messe-design. Event Fabrikken sikre, at alt er opsat og klar til brug, når I ankommer til messen. Jeres repræsentanter er herved frisk og veludhvilet til at tage imod virksomhedens potentielle kunder.

  EVALUERING

  Event Fabrikken bestræber sig altid efter at levere det bedste resultat og løsning.
  Vi er sikre på, at vi kun kan blive endnu bedre gennem erfaring og feedback fra vores kunder. Vi vil derfor gerne evaluere med jer og hertil vide, hvad vi kan gøre for at blive endnu bedre til næste gang vi samarbejder.

  Kontakt os for et uforpligtende tilbud

  Event-fabrikken er en del af Danish Event Group - Ring eller skriv for sparring:
  +45 70 60 49 77 | info@event-fabrikken.dk