Om Os

  Med Event-Fabrikken som samarbejdspartner er I, i gode hænder

  Med Event-Fabrikken som samarbejdspartner er I, i gode hænder

  Event Fabrikken skræddersyer alle arrangementer ud fra jeres ønsker og agenda, med alt fra booking af location, forplejning, AV og lyd, foredragsholdere, lækkert mad og drikke og inspirerende underholdning, online platforme osv.

  Vi giver jer ro og tryghed så I kan koncentrere jer om gæster eller selv deltage.

  Vi klare alt det meste, ja næsten det hele!

  Virksomhedsmøder

  Sikker projektledelse "Event Management"

  Vi holder overblikket og planerne, det frigiver jer til at koncentere jer om jeres gæster eller selv deltage i festen og ikke bekymre jer om noget!
  Vores fornemmeste opgave er ikke blive set, vi er edderkoppen i det store spind af leverandøre produktioner og gæster mv.
  Vi samler alle vores leverandører, så I kun er én kontaktperson gennem hele forløbet .

  PROFESSIONELT & SERVICEMINDED PERSONALE

  Der er mange måder at gribe et event an. Fælles er dog, at det vil kræve personale til at udføre arrangementet. Event Fabrikken har 1000+ ansatte, der er nøje udvalgt til at repræsentere os. Vores værdier er professionalisme, kvalitetsbevidsthed og et højt serviceniveau.

  Vi kan stå for rekruttering og udvælgelse af personale, som er med til at sikre at personalet på bedste måde matcher virksomhedens kundegruppe og kundearrangementets formål. Læs mere om vores personale her.

  Vi råder over event hands, tjener, bartender, fotografer m.m.
  Tjener med glimt i øjet
  De sidste til festen

  Den rigtig unike tekniske løsning

  Den rigtig tekniske løsning er nærmest alt afgørende for. det rigtige event, bare tænk på en gang du har været til et fordrag med dårligt lyd!
  Vi lægger vægt på flotte skræddersyede tekniske løsninger med fokus på kvalitet af udstyr, sikkerhed, samt kompetente og kundeminded teknikere til afsætning, afvikling og nedtagning.
  Udover vores egen udstyr base, samarbejder vi med et af landets bedste og af de største teknik leverandører. intet er for stort eller for lille

  Kokken og gastronomiske oplevelser

  Hos Event Fabrikken ønsker vi ikke at gå på kompromis med kvalitet på gastronomi og vine. Vi samarbejder derfor med Danmarks største vinhandler af kvalitetsvine, der sammen med vores dygtige kokke kan skabe skræddersyet middage, hvor mad og vin komplimenterer hinanden på bedste vis sammensat ud fra kundens præferencer og ønsker.
  Mad til events
  PR og presse event

  IN HOUSE & EKSTERN VENUE

  hvad enten der er tale om et event ”in-house” eller I ønsker en ekstern venue, har vi en skræddersyet løsning .

  Ved in-house events forvandler Event Fabrikken virksomhedens egne lokaler til en ny visuel oplevelse. Om end det er kantinen, kontorlokalerne, produktionshallen, tagterrassen eller andet kan vi levere et full-service arrangement i jeres nuværende rammer.

  Event Fabrikken har adgang til en række locations i hele Danmark. Vi udvælger den perfekte venue til hvert enkelte kunde med stor omhu og sikre, at de lever op til kundens forventninger.

  SKAL VI SKABE ET SUCCESFULDT EVENT SAMMEN?

  Event-fabrikken er en del af Danish Event Group - Ring eller skriv for sparring:
  +45 70 60 49 77 | info@event-fabrikken.dk