Firmajulefrokost

  Nyd hinandens selskab i eventyrlige omgivelser

  Hold en anderledes julefrokost

  Det eneste I skal gøre er at finde nissehuen frem!

  Firmajulefrokost ud fra fri fantasi

  Ønsker I at opleve en magisk firmajulefrokost? Vi forvandler jeres lokaler til et Winter Wonderland med frost og sne, sætter scenen for en eksklusiv gallamiddag eller går all in på en make-over i bedste amerikanske julestil. Gå på opdagelse i hyggelige granguirlander, pejs, lyskæder, store gaveopsatser, gammeldags kælke, rensdyr, julesokker og sukkerstokke! Kort sagt: Selv jeres vildeste idé om en firmajulefrokost kan blive til virkelighed.

  Vi arbejder med den overbevisning, at alt kan lade sig gøre!
  Hvad end der er et ønske om en traditionel julefrokost med sild, snaps og risalamande, en amerikansk inspireret jul eller en firmajulefrokost med et anderledes twist af lækker gourmet mad eller spændende street food, kan Event Fabrikken sammensætte en uforglemmelig og anderledes julefrokost for jeres virksomhed.

  Event Fabrikken fungerer som sparringspartner og idéudvikler. Vi tænker ud over det sædvanlige og kan skabe oplevelser for jeres medarbejdere, der bringer værdi til virksomheden ved at forbedre det kollegiale og sociale miljø på arbejdspladsen.

  Event - Firmajulefrokost - Fri fantasti

  En skræddersyet firmajulefrokost

  Event Fabrikken skræddersyer hver firmajulefrokost ud fra den enkelte kundes behov og ønsker, krydret med kreativ sparring og design, hvor vi analyserer, udfordrer og lytter. Vi hjælper med alt fra booking af location, professionelle tjenere og cocktailbartendere, lækker catering til inspirerende underholdning og musik, samt sikrer et gnidningsfrit event fra opsætning til oprydning. Event Fabrikken arbejder ud fra det koncept, at enhver fest skal være en ny oplevelse for deltagerne, og en oplevelse som skal komme firmaet til gode på sigt.

  I samarbejde med jer planlægger vi festens elementer, og herefter sørger vi for at sammensætte et koncept, der hænger sammen med jeres budget og ønsker. På selve aftenen skal I kun koncentrere jer om at nyde julefrokosten og hinandens selskab – resten håndterer vi.

  Delvis- og totalløsninger

  Event Fabrikken kan hjælpe med et komplet aften, hvor vi håndterer alt fra planlægningen til eksekveringen af julefrokosten. Vi tilbyder også en delvisløsning, hvor vi bidrager med enkelte elementer, som eksempelvis serveringspersonale, underholdning til firmajulefrokost, livebands eller en lækker cocktailbar.

  Vi sikrer en skræddersyet løsning til jeres virksomhed, der passer til jeres ønsker, uanset om I er interesseret i en delvis- eller totalløsning.

  Inspiration fra firmaarrangementer

  Galleri

  Skal vi skabe glædefyldte julefrokoster sammen?

  Ring til os på +45 71999600

  INSPIRATION OG IDÉER TIL UNDERHOLDNING

  Event Fabrikken kan tilbyde en masse inspiration og sparring til aktiviteter, som kan gøre julefrokosten til det store samtaleemne. Vores mål er at gøre jeres julefrokost til noget helt særligt, som vil efterlade deltagerne med en unik oplevelse, de kan dele med deres kollegaer fremover.

  Event Fabrikken har hundredvis af idéer og succesfulde events i rygsækken, dette sammensat med gode samarbejdspartnere, kan vi realisere en fantastisk oplevelse for jeres medarbejdere.

  IN HOUSE & EKSTERN LOKATION

  Event Fabrikken skræddersyer events ud fra vores kunders behov og ønsker, hvad enten der er tale om et event ”in-house” eller I ønsker en ekstern venue.

  Ved in-house events forvandler Event Fabrikken virksomhedens egne lokaler lokaler til en ny visuel oplevelse. Om end det er kantinen, kontorlokalerne, produktionshallen, tagterrassen eller andet kan vi levere et full-service arrangement i jeres nuværende rammer.

  Event Fabrikken har adgang til en række locations i hele Danmark.
  Vi udvælger den perfekte venue til hvert enkelte kunde med stor omhu og sikrer, at de lever op til kundens forventninger.

  DYGTIGE KOKKE & GODE KVALITETSVINE

  Hos Event Fabrikken ønsker vi ikke at gå på kompromis med kvalitet på gastronomi og vine. Vi samarbejder derfor med Danmarks største vinhandler af kvalitetsvine, der sammen med vores dygtige kokke kan skabe skræddersyet middage, hvor mad og vin komplimenterer hinanden på bedste vis sammensat ud fra kundens præferencer og ønsker.

  EN UNIK OG KVALITETSBEVIDST TEKNISK LØSNING

  Med udgangspunkt i kunden tanker, behov og budget tilsætter vores produktion engagement, kreativitet og know-how inden for scene-, av-, lyd- og lysproduktion, hvor slutresultatet resulterer i en god teknikløsning. Vi lægger vægt på flotte skræddersyede tekniske løsninger med fokus på kvalitet af udstyr, sikkerhed, samt kompetente og kundeminded teknikere til afsætning, afvikling og nedtagning. 

  PROFESSIONELT & SERVICEMINDED PERSONALE

  Event Fabrikken har på landsplan over 1000 freelancere, som besidder kompetencer inden for service- og underholdningsbranchen. Vi stiller høje krav til vores personale, fordi vi har en forventning om, at de leverer en høj kvalitet og service hver eneste gang! Vores personale bliver nøje udvalgt til hvert enkelt arrangement.

  Her lægger vi vægt på dygtighed, erfaring, udstråling samt fremtoning – vi kender vigtigheden af et oplagt personale, som er medvirkende til at skabe rammerne og oplevelsen for et uforglemmeligt arrangement. Læs mere om vores personale her.

  Få et uforpligtende tilbud

  Vi glæder os til at høre fra dig!

   Event-fabrikken er en del af Danish Event Group - Ring eller skriv for sparring:
   +45 70 60 49 77 | info@event-fabrikken.dk