Teambuilding & personaleudvikling

  NÅ TIL TOPS - SAMMEN

  Teambuilding er aktiviteter, der styrker det kollegiale og sociale på arbejdspladsen. Formålet er individuelt for virksomhed til virksomhed, men fælles handler det om at udfordre og skabe nogle fælles oplevelser, der bidrager til gladere medarbejdere og et styrket båndet mellem hinanden, som skal resultere i øget motivationen for et fremtidigt forbedret samarbejde på arbejdspladsen. Teambuilding er med til at skabe et mere positivt arbejdsmiljø og en større arbejdsglæde. Et velfungerende team kan måles direkte på bundlinjen, hvorfor dette er en fantastisk investering for virksomheden.

  Teambuilding bliver ofte kombineret i forbindelse med firma- og personalearrangementer, men kan sagtens stå som et arrangement for sig selv. Event Fabrikken er certificeret indenfor brancheforeningen for teambuilding og ledertræning, og kan derfor sikre jer en helt sikker oplevelse med en uddannet teambuilding instruktør.

  INGEN VIRKSOMHEDER ER ENS

  Vi er bevidste om, at alle virksomheder er forskellige og derfor skræddersyes aktiviteterne ud fra jeres virksomhed, de ansattes interesser og de områder hvor I har ønsker for udvikling. Aktiviteterne kan være samarbejds- og tillidsøvelser, eller de kan bestå af aktiviteter og sjove oplevelser, der hælder mod alt fra leg til læring.

  Hos Event Fabrikken tilbyder vi mange forskellige former for teambuilding, her iblandt følgende til inspiration: 

  Nå til tops sammen

  Video teambuilding

  I vil blive delt op i filmgrupper, hvor hver gruppe modtager et kamera og et tomt storyboard (drejebog). Hvert hold har nu til opgave at udfylde et storyboard og fordele rollerne (producer, instruktør, kameramand, skuespiller, mv.). Kreativiteten og den indre “Leonardo DiCaprio” skal findes frem, for nu er tiden inde til at skyde reklamevideoer! Formålet med denne øvelse er, at lære hinanden bedre at kende på en sjov, udfordrende og underholdende måde. Sammen skal holdene overholde stramme deadlines, tænke “ud af boksen” og arbejde som et samlet team.

  OL - med et twist

  I dyster her i utraditionelle OL discipliner, som udfordrer jeres samarbejdsevner, gejst og indre konkurrencemenneske. Disciplinerne er populære holdaktiviteter, som er inspireret fra sommer- og vinter-OL, samt de Paralympiske Lege – dog med et twist!

  Opklar et mord

  Pludselig står I midt i opklaring af en kompliceret kriminalsag. En spændende og anderledes måde, der udfordrer jer i systematisk tænkning, samarbejde og strategi.

  Lego Serious Play

  Her fremmes den kreative tankegang og forretningsprocesser gennem brugen af LEGO-klodser.

  Foredrag

  Foredrag kan give stor inspiration, viden og lærdom. Det kan være et foredrag om arbejdsglæde og motivation, der med udgangspunkt i medarbejderne, med en masse humor, inddrager og tager udgangspunkt i eksempler fra hverdagen.

  Klatring

  Bliv rystet sammen med kollegerne på en sjov, grænseoverskridende og udfordrende måde helt oppe under trækronerne.

  Fotosafari

  I skal løse så mange udfordringer som muligt, på bedst mulig vis og tid! Hvert hold får udleveret en oversigt over udfordringer med sværhedsgrad og tilhørende pointscore. I vælger selv, hvilke opgaver I vil løse og i hvilken rækkefølge. I jeres “hold – goodie bag” finder I alle remedier til de stillede opgaver. Hver enkelt opgave giver forskellige point efter sværhedsgraden. Alle udfordringer dokumenteres med billeder.

  Madlavnings- og cocktailkurser

  En hyggelig og udfordrende aften i køkkenet eller bag baren sammen som kollegaer.

  Vinsmagning

  Få indsigt i vintyper, druesorter, smagsteknikker og forkæl smagsløgene i et par hyggelige timer blandt kollegaer og gode vine.

  Rom- og whiskeysmagning

  I vil blive præsenteret for flere forskellige og lækre slags rom eller whisky – heriblandt noget tørt, noget fyldigt, noget sødt, og noget stærkt! Imens at jeres smagsløg bliver testet, modtager I information om alle produkterne, hertil viden om rom eller whisky generelt, krydret med historier fra de syv verdenshave.

  Og meget mere

  Vi skræddersyer, tilrettelægger og tilpasser aktiviteter efter jeres behov og ønske, således der sikres en gavnlig og uforglemmelig dag for alle.

  Kontakt os for et uforpligtende tilbud

  Personaleudvikling

  RYGMARVSRISLENDE
  PERSONALEUDVIKLING

  Vil du løfte dine medarbejderes kompetencer, samhørighed og give dem en oplevelse for livet? Personaleudvikling styrker dine medarbejdere og der er mange muligheder både til lands, til vands og i luften. Det kan f.eks. være grænseoverskridende aktiviteter så som faldskærmsudspring, der indeholder både teori og praksis. Faldskærmsudspring er meget mere end bare at kaste sig ud af et velfungerende fly. Faldskærmsudspring skærper alle sanser og er med til at forbedre evnen til at tænke klart under pres, til at gennemskue en situation, tage en beslutning og handle korrekt.

  Det er ikke kun i faldskærmsudspring, men i hele livet er situations- og selvbevidsthed vigtige egenskaber at besidde.

  Book dit næste adrenalinsus hos Event Fabrikken.

  Teambuilding

  POWERBREAKS FORBEDRER KONCENTRATIONSEVNEN 

  Efter 20 minutters inaktivitet begynder hjernen at lukke ned og tilførslen af ilt og blod mindskes. Det betyder at de læringsmæssige processer i hjernen ikke forløber optimalt. Vi anbefaler derfor at lægge nogle gode og inspirerende powerbreaks ind, der aktiverer deltagerne og holder dem motiveret og skarpe hele dagen, til eksempelvis store konferencer, dagsmøder og kursusdage.

  Et powerbreak kan være små aktiviteter og udfordringer. Det kan eksempelvis være et virtuelt løb, hvor deltagerne bliver aktiveret ved at arbejde med forskellige opgaver. Her udfordres deltagerne i meningsdannelse, på kvalitet og meget andet. Det kunne også være et grafisk facilitator forløb, hvor deltagerne kommer til at tænke anderledes over dagens emner, virksomhedens visioner, strategier, processer eller andet afhængig af dagsorden for mødet. Samtidig sikres det, at dagens forløb også bliver husket i et flot tegnet referat.

  Vi tilbyder en række af forskellige powerbreaks, som sammensættes specielt efter jeres ønsker og hvad der motiverer jeres medarbejdere.

  Event-fabrikken er en del af Danish Event Group - Ring eller skriv for sparring:
  +45 70 60 49 77 | info@event-fabrikken.dk