Firmafest 2017-10-24T11:13:24+00:00
Firmafest banner

Firmafest

Skal din virksomhed holde firmafest, og har I brug for en professionel og kreativ sparingspartner med mange års erfaring? Så lad Event-Fabrikken hjælpe jer.

Event-Fabrikken har gennem årene serviceret mange virksomheder – lige fra Vestas og H&M til den lokale sparekasse. Hos Event-Fabrikken bestræber vi os altid på at matche din virksomheds, bevidste og ubevidste behov, så I får en fantastisk oplevelse, der overstiger alle jeres forventninger. Mange virksomheder står i dag selv for, at afvikle deres firmafest, men hvorfor? Når man hos Event-Fabrikken får alle udgifter samlet ét sted, derudover får man samtidig professionel sparring og rådgivning, imens slipper virkesomheden for alle bekymringer. Vi tilbyder vores service over hele Danmark, og har som udgangspunkt den holdning, at intet er umuligt.

Vi samarbejder med nogle af Danmarks bedste entertainere og produktionsfolk. Endvidere bestræber Event-Fabrikken sig på altid, at have personale af høj faglig standard og har blandt andet nogle af Danmarks bedste cocktailbartendere ansat. Event-Fabrikken er jeres garanti for den bedste kvalitet til jeres firmafest, lige fra den første mail til I modtager foto-dvd’en efter firmafesten.

Event-Fabrikken kan bruges på mange måder, da vi både leverer full service løsninger eller dele af elementer til jeres firmafest. Har I allerede fastlagt jer på et tema, leverer Event-Fabrikken en full service løsning, der er nøje afstemt med jeres tema, ønsker og forventninger. Event fabrikken sørger for, at jeres tanker bliver realiseret, uden i skal tænkte på andet end at nyde jeres firmafest og lade os forkæle jer.

Mangler i derimod inspiration til hvor og hvordan jeres firmafest kan afholdes, er Event-Fabrikken i den forbindelse klar med sparring og kreative tiltag til kulisse, tema, location, underholdning m.m.
Event-Fabrikken sørger for, at firmafesten forløber som planlagt med en unik sammenhæng mellem tema, personale, underholdning, location, bespisning mm.

Hos Event-Fabrikken tilbyder vi desuden, at I kombinerer jeres firmafest med en form for aktivitet, underholdning eller team building. Her er det helt op til jer, om I vil prøve kræfter med en øvelse indenfor Det Danske Jægerkorps, køre ATV, forføres af et lækkert trylleshow eller selskabslege med konkurrencer. En aktivitet er med til at gøre jeres fest til noget helt særligt og efterlader deltagerne med en unik oplevelse, som de kan dele med deres kollegaer fremover.

Uanset hvad vi sammen finder på, så har Event-Fabrikken idéerne og de rette samarbejdspartnere til at realisere en fantastisk oplevelse for jeres medarbejdere.

Vi føler os sikre på, at vi kan levere en fantastisk og helstøbt oplevelse til jer, uanset størrelsen på jeres virksomhed. Gennem årene har Event-Fabrikken arrangeret events for virksomheder helt ned til 10 personer og helt op til 3700 – intet er for stort eller for småt.

Kontakt os i dag og lad os give din virksomhed indsigt i hvad vi kan tilbyde jer. Helt uforpligtigende naturligvis.

event fabrikken - firmaevent tilbud

Dit navn (krævet)

Email (krævet)

Telefon nr.

Besked

Kunder

Andre services

5 gode grunde
  • Kreativ sparring og design, hvor vi analyserer, udfordrer og lytter

  • Praktisk eksekveringsteam der udstråler overblik, ro og erfaring

  • Professionel projektstyring med fokus på kommunikation

  • Eget professionelle personale sikrer samme kvalitet hver gang

  • Let økonomisk overblik over dit event via én faktura

Referencer

Jeg syntes at det forløb rigtig fint, og meget professionelt. Under hele aftenen var der styr på det hele, og baren blev en stor succes selvom der var folk i alle aldre.

Karina Iversen, TopDanmark

Vi vil bestemt benytte Event Fabrikken igen og anbefaler gerne til andre

Louise Rosenkær Hykemejer, Prime Cargo

Execellent service – man er ikke i tvivl om at kunden er i fokus

Kate Nielsen, Vestas Wind systems

Meget høflig og smilende betjening – ene søde mennesker, som til enhver tid er velkomne her igen.

Kasper Jensen, ATEA

Det bedste ved at benytte sig af Event Fabrikken, er helt klart, at hele konceptet er en god pakke løsning, når man vil arrangere en stor fest. Der er tænkt på det hele og i løbet af kort tid, har man fået stablet en fest på benene – dejligt nemt! :)

Pernille Larsen, H&M

Jeg syntes at det gik rigtig fint. Vi fik alt vi havde aftalt, og lidt mere til, så det var helt perfekt.

Karina Iversen, TopDanmark

Vi vil bestemt benytte Event Fabrikken igen og anbefaler gerne til andre. Vi vil gerne sige tak for et godt arrangement, vi har kun fået positiv feedback, og vi håber at kunne gentage succes´en en anden gang.

Louise Rosenkær Hynkemejer, Prime Cargo

Radiojagten var en succes!!

Peter Nielsen, Radio 24/7

Absolutely stunning, everything went perfect, even though we had some last minute difficulties, Event Fabrikken helped us to sort everything. At the end, we had a very pleasant reception which actually exceeded our expectations.

Aurora Rønberg, Vestas

Vi elsker vores kunder! Vores kunder elsker os!

Event Fabrikken er placeret blandt de bedste event virksomheder i Danmark.
Kontakt os!
Skriv til os via Facebook