Julefrokost 2017-10-24T11:14:28+00:00
Julefrokost banner

Firma julefrokost

Firmajulefrokost – sammen skaber vi stemningen

Hvad end det er en traditionel julefrokost med sild, snaps og risalamande, eller en firmajulefrokost med et anderledes twist, hvor menuen består af street food eller gourmetmad, så kan Event-Fabrikken hjælpe med at sammensætte en uforglemmelig julefrokost for jeres virksomhed. Vi er i hele landet hvad end det er aalborg, århus, odense eller københavn!

Med mindre underholdningen til firmajulefrokosten igen i år skal være julebanko eller pakkespil, kan det være en god ide at få Event-fabrikken som sparringspartner og idéudvikler. Event-Fabrikken tænker ud over det sædvanlige og kan skabe oplevelser, der bringer værdi for virksomheden ved at forbedre det kollegiale og sociale miljø på arbejdspladsen. Hvordan jeres aften skal forløbe er helt op til jer.

En skræddersyet løsning

Event-Fabrikken kan hjælpe med alt fra design, underholdning, professionelt personale, catering, til lokation af festen. Event-Fabrikken arbejder ud fra konceptet om, at enhver fest skal være en ny oplevelse for deltagerne, og en oplevelse som skal komme firmaet til gode på sigt.

I samarbejde med jer planlægger vi elementer, og herefter sørger vi for at sammensætte et koncept, der hænger sammen med jeres budget og ønsker. På selve aftenen skal I kun koncentrere jer om at nyde julefrokosten og hinandens selskab – resten klarer vi.

Event-Fabrikken kan hjælpe med et komplet aften, hvor vi står for hele planlægningen og eksekveringen af julefrokosten, eller vi kan stå for dele af aftenen, som eksempelvis at levere personale.

I kan få skræddersyet en løsning til jeres virksomhed, der passer til jeres ønsker, uanset om I er interesseret i en pakkeløsning, eller om det er delelementer, I ønsker.

Inspiration og idéer til underholdning

Event Fabrikken har et hav af gode idéer til en underholdende julefrokost, og kan tilbyde en masse inspiration og sparring til aktiviteter, som kan gøre julefrokosten til det store samtaleemne lang tid efter det er blevet afholdt. Vi har tidligere haft stor succes med selskabslege, konkurrencer, velgørende formål gennem donation, mordmysterium, live band, DJs, cocktail bartendere + kursus, vin- og ølsmagning eller teambuilding, og meget mere.

Det er helt op til jer hvilken aktivitet eller underholdning, I vil prøve kræfter med. Vores mål er at gøre jeres julefrokost til noget helt særligt, som vil efterlade deltagerne med en unik oplevelse, de kan dele med deres kollegaer fremover.

Uanset hvad vi sammen finder ud af, så har Event Fabrikken idéerne og de rette samarbejdspartner til at realisere en fantastisk oplevelse for jeres medarbejdere.

Professionelt og engageret personale

Event-Fabrikken har et stort netværk af kvalificeret og kompetent personale i hele landet, som er jeres garanti for den bedste kvalitet til jeres firmafest. Event-Fabrikken udvælger nøje vores ansatte til de forskellige job, da vi tror på at et vellykket arrangement bliver styrket med de rette profiler til opgavens type.

Skal vi skabe en succesfuld firmajulefrokost?

Du får professionel og engageret hjælp til din næste firmajulefrokost – og dermed tid til at nyde hinandens selskab i en stresset tid. Kontakt os allerede idag for et uforpligtende tilbud på 71 999 600! Vi kan møde dig på dit eller vores kontor, på telefonen eller på e-mail.

 

event fabrikken - firmaevent tilbud

Dit navn (krævet)

Email (krævet)

Telefon nr.

Besked

Kunder

Andre services

5 gode grunde
  • Kreativ sparring og design, hvor vi analyserer, udfordrer og lytter

  • Praktisk eksekveringsteam der udstråler overblik, ro og erfaring

  • Professionel projektstyring med fokus på kommunikation

  • Eget professionelle personale sikrer samme kvalitet hver gang

  • Let økonomisk overblik over dit event via én faktura

Referencer

Jeg syntes at det forløb rigtig fint, og meget professionelt. Under hele aftenen var der styr på det hele, og baren blev en stor succes selvom der var folk i alle aldre.

Karina Iversen, TopDanmark

Vi vil bestemt benytte Event Fabrikken igen og anbefaler gerne til andre

Louise Rosenkær Hykemejer, Prime Cargo

Execellent service – man er ikke i tvivl om at kunden er i fokus

Kate Nielsen, Vestas Wind systems

Meget høflig og smilende betjening – ene søde mennesker, som til enhver tid er velkomne her igen.

Kasper Jensen, ATEA

Det bedste ved at benytte sig af Event Fabrikken, er helt klart, at hele konceptet er en god pakke løsning, når man vil arrangere en stor fest. Der er tænkt på det hele og i løbet af kort tid, har man fået stablet en fest på benene – dejligt nemt! :)

Pernille Larsen, H&M

Jeg syntes at det gik rigtig fint. Vi fik alt vi havde aftalt, og lidt mere til, så det var helt perfekt.

Karina Iversen, TopDanmark

Vi vil bestemt benytte Event Fabrikken igen og anbefaler gerne til andre. Vi vil gerne sige tak for et godt arrangement, vi har kun fået positiv feedback, og vi håber at kunne gentage succes´en en anden gang.

Louise Rosenkær Hynkemejer, Prime Cargo

Radiojagten var en succes!!

Peter Nielsen, Radio 24/7

Absolutely stunning, everything went perfect, even though we had some last minute difficulties, Event Fabrikken helped us to sort everything. At the end, we had a very pleasant reception which actually exceeded our expectations.

Aurora Rønberg, Vestas

Vi elsker vores kunder! Vores kunder elsker os!

Event Fabrikken er placeret blandt de bedste event virksomheder i Danmark.
Kontakt os!
Skriv til os via Facebook