Kundearrangementer 2017-10-24T11:15:16+00:00
Kundearrangementer banner

Kundearrangementer

Kundearrangement – sammen skaber vi oplevelser

Et veludført kundearrangement kan bl.a sikre loyale kunder, gensalg eller mersalg. Formålet med et kundearrangement kan derfor være mange. Er det eksempelvis nysalg, lancering af et nyt produkt, jubilæum eller pleje af eksisterende kunder der er formålet? Event-Fabrikken har mange års erfaring med alle former for kundearrangementer. Med Event-Fabrikken er det muligt at skabe et godt kundearrangement, der forener kundearrangementets formål med kundegruppen og giver kunderne en positiv oplevelse.

De fleste virksomheder ved, at det er vigtigt at tage sig godt af sine kunder. Kundernes oplevelser er vigtigere end nogensinde før. Dette skyldes, at det koster langt mere at få en ny kunde end at beholde en gammel. Kunden skal derfor i centrum, da kundeloyaliteten afspejler fundamentet for en virksomheds økonomiske potentiale. Det kan både være strategisk og taktisk at fastholde sine kunder.

Event-Fabrikken ved, at mange virksomheder kan have svært ved at udtænke nye eller kreative tiltag for at gøre sig fortjent til sine kunders opmærksomhed. For mange virksomheder kan det være en udfordring at vinde kundernes tilfredshed. Kundernes oplevelser vinder over produkter og traditionel kundeservice og er med til at fastholde virksomhedens kundeforhold og kundernes tillid.

Virksomhederne skal tage sig af kundernes oplevelse i mødet med virksomhedens produkter, men hvordan lykkes dette bedst? Med et kundearrangement får man kunden til at føle sig i centrum. Ved hjælp af succesfulde kundearrangementer, fastholder man både sine eksisterende kunder, men man skaber samtidigt mere omtale og dermed også flere kunder til sin virksomhed. Kundearrangementer er en smart måde at markedsføre sig selv på og kan være en vigtig bidragsyder i forhold til hvordan kunden oplever virksomheden. En god kundeoplevelse er designet til at udløse en række bestemte reaktioner og følelser, der kan tilføje positive associationer forbundet med virksomhedens brand og produkter.

En skræddersyet løsning

Hos Event-Fabrikken, gør vi os store tanker om hvordan vi kan skræddersy et kundearrangement, der forener formålet med kundearrangementet med hvad der karakterisere kundegruppen. Vi har samtidigt fokus på, at det ønskede resultat af et kundearrangement er at kunden vil anbefale det købte produkt til andre.

Gennem mange års erfaring er Event-abrikken klar til at hjælpe dig med sparring, ide-udtænkning samt eksekvering af jeres kundearrangementer, således du kan høste succes ved at give dine kunder en oplevelse ud over det sædvanlige.

Vi står klar til at hjælpe dig igennem hele processen, fra sparring til ide-udtænkning til eksekvering af jeres kundearrangementer.

Event-Fabrikken kan hjælpe dig med at vælge et event, som den udvalgte kundegruppe har interesse i og som matcher virksomhedens værdier. Vores erfaring gør, at vi kan skræddersy et kundearrangement, der passer netop til dit behov.

Professionelt og kvalitetsbevidst personale

Der er mange måder at gribe et kundearrangement an. Fælles er dog, at det vil kræve personale til at udføre arrangementet. Event-Fabrikken har 600+ ansatte, der er nøje udvalgt til at repræsentere os. Vores værdier er professionalisme, kvalitetsbevidsthed og et højt serviceniveau. Værdigrundlagene er nøje knyttet til Event-Fabrikken mission og vision – de skal være med til at sikre fælles fodslag på rejsen mod visionen. Det er vigtigt for Event-Fabrikken, at den konkrete adfærd og de daglige beslutninger tager udgangspunkt i de fælles værdier.

Vores værdisæt giver os grundlaget for at vurdere ansøgerne sammen med en faglig vurdering, når vi sender vores passionerede personale ud til et event. Vi kan stå for rekruttering og udvælgelse af personale, som er med til at sikre at de ansatte på bedste måde matcher virksomhedens kundegruppe og kundearrangementets formål.

Skal vi skabe et succesfuld kundearrangement?

Du får professionel og engageret hjælp til dit næste kundearrangement – og dermed tid til at få det bedste ud af din tid med kunderne. Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud! Vi kan møde dig på dit kontor, på telefonen eller på e-mail.

event fabrikken - firmaevent tilbud

Dit navn (krævet)

Email (krævet)

Telefon nr.

Besked

Kunder

Andre services

5 gode grunde
  • Kreativ sparring og design, hvor vi analyserer, udfordrer og lytter

  • Praktisk eksekveringsteam der udstråler overblik, ro og erfaring

  • Professionel projektstyring med fokus på kommunikation

  • Eget professionelle personale sikrer samme kvalitet hver gang

  • Let økonomisk overblik over dit event via én faktura

Referencer

Jeg syntes at det forløb rigtig fint, og meget professionelt. Under hele aftenen var der styr på det hele, og baren blev en stor succes selvom der var folk i alle aldre.

Karina Iversen, TopDanmark

Vi vil bestemt benytte Event Fabrikken igen og anbefaler gerne til andre

Louise Rosenkær Hykemejer, Prime Cargo

Execellent service – man er ikke i tvivl om at kunden er i fokus

Kate Nielsen, Vestas Wind systems

Meget høflig og smilende betjening – ene søde mennesker, som til enhver tid er velkomne her igen.

Kasper Jensen, ATEA

Det bedste ved at benytte sig af Event Fabrikken, er helt klart, at hele konceptet er en god pakke løsning, når man vil arrangere en stor fest. Der er tænkt på det hele og i løbet af kort tid, har man fået stablet en fest på benene – dejligt nemt! :)

Pernille Larsen, H&M

Jeg syntes at det gik rigtig fint. Vi fik alt vi havde aftalt, og lidt mere til, så det var helt perfekt.

Karina Iversen, TopDanmark

Vi vil bestemt benytte Event Fabrikken igen og anbefaler gerne til andre. Vi vil gerne sige tak for et godt arrangement, vi har kun fået positiv feedback, og vi håber at kunne gentage succes´en en anden gang.

Louise Rosenkær Hynkemejer, Prime Cargo

Radiojagten var en succes!!

Peter Nielsen, Radio 24/7

Absolutely stunning, everything went perfect, even though we had some last minute difficulties, Event Fabrikken helped us to sort everything. At the end, we had a very pleasant reception which actually exceeded our expectations.

Aurora Rønberg, Vestas

Vi elsker vores kunder! Vores kunder elsker os!

Event Fabrikken er placeret blandt de bedste event virksomheder i Danmark.
Kontakt os!
Skriv til os via Facebook