Promotion 2017-10-24T11:16:12+00:00
Promotion banner

Promotion

Promotion – sammen skaber vi værdi

Promotion er en fantastisk måde at skabe opmærksomhed omkring et produkt eller virksomhed. Det er dog tidskrævende og kan være svært at finde lige præcis de personer, som skal være ansigterne udadtil. Vi har gjort det nemt ved, at have samlet en hel flok af professionelle promotere som står klar til at hjælpe.

Kendskabet til din virksomhed kan øges gennem promotion, hvor vores professionelle og dygtige personale gennem dialog med dine potentielle kunder sørger for at dit brand og dit budskab bliver husket i fremtiden. I vores hverdag er der skabt så meget støj gennem reklamer, at en enkelt person kan blive udsat for omkring 1500 brands på en enkelt dag. At skille sig ud i mængden og blive husket i den næste salgssituation kræver ofte en ekstra indsats, og her kan promotion hjælpe dig.

Da promotion fungerer gennem et personligt møde med dine potentielle kunder, kan det dog være meget tidskrævende, både i eksekvering og planlægning. I planlægningsfasen skal der tænkes på målgruppen, hvor de bedst bliver nået, hvilket personale der bedst vil kunne italesætte dem, og hvordan resten af rammerne bedst støtter op om målet med den specifikke promotion. Alle disse ting kan Event-Fabrikken hjælpe dig med, så du får mest muligt ud af din kampagne, dine penge og din tid.

Professionelt og engageret personale

Vi har et bredt spektrum af personale i hele landet, der kan promovere og sælge dit brand på bedste vis. Med 600+ ansatte kan vi kan vi hjælpe med store som små opgaver og sammensætte det bedste hold til den specifikke opgave. Vi står desuden for uddannelse og instruktion inden den planlagte promotion, samt ledelse undervejs.

En skræddersyet løsning

Vi har erfaring med promotion på vegne af mange forskellige virksomheder, f.eks. Sackit, og vi kan derfor skræddersy en løsning, der passer perfekt til dine behov. Har du ikke helt styr på dine behov, så sidder vi klar til at hjælpe dig og trække på vores tidligere erfaringer i den forbindelse. Du kender dit brand og målgruppe og vi kender vores personale og de andre detaljer omkring promovering. Ved at trække på vores tidligere erfaringer, opnår vi det bedst mulige resultat.

Økonomiske fordele

Hvis du lader Event-Fabrikken hjælpe dig med at promovere din virksomhed, opnår du ikke kun opmærksom om dit brand, men også økonomiske fordele, hvis du vælge at oprette en fast aftale hos os. Med en fast aftale kan du nemt og hurtigt benytte de samme personer over en bestemt periode – og samtidig spare penge.

Skal vi skabe værdi sammen gennem promotion?

Du får hjælp med din næste promotion og øger kendskabet til dit brand!
Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud! Vi kan møde dig på dit kontor, på telefonen eller på e-mail.

event fabrikken - firmaevent tilbud

Dit navn (krævet)

Email (krævet)

Telefon nr.

Besked

Kunder

Andre services

5 gode grunde
  • Kreativ sparring og design, hvor vi analyserer, udfordrer og lytter

  • Praktisk eksekveringsteam der udstråler overblik, ro og erfaring

  • Professionel projektstyring med fokus på kommunikation

  • Eget professionelle personale sikrer samme kvalitet hver gang

  • Let økonomisk overblik over dit event via én faktura

Referencer

Jeg syntes at det forløb rigtig fint, og meget professionelt. Under hele aftenen var der styr på det hele, og baren blev en stor succes selvom der var folk i alle aldre.

Karina Iversen, TopDanmark

Vi vil bestemt benytte Event Fabrikken igen og anbefaler gerne til andre

Louise Rosenkær Hykemejer, Prime Cargo

Execellent service – man er ikke i tvivl om at kunden er i fokus

Kate Nielsen, Vestas Wind systems

Meget høflig og smilende betjening – ene søde mennesker, som til enhver tid er velkomne her igen.

Kasper Jensen, ATEA

Det bedste ved at benytte sig af Event Fabrikken, er helt klart, at hele konceptet er en god pakke løsning, når man vil arrangere en stor fest. Der er tænkt på det hele og i løbet af kort tid, har man fået stablet en fest på benene – dejligt nemt! :)

Pernille Larsen, H&M

Jeg syntes at det gik rigtig fint. Vi fik alt vi havde aftalt, og lidt mere til, så det var helt perfekt.

Karina Iversen, TopDanmark

Vi vil bestemt benytte Event Fabrikken igen og anbefaler gerne til andre. Vi vil gerne sige tak for et godt arrangement, vi har kun fået positiv feedback, og vi håber at kunne gentage succes´en en anden gang.

Louise Rosenkær Hynkemejer, Prime Cargo

Radiojagten var en succes!!

Peter Nielsen, Radio 24/7

Absolutely stunning, everything went perfect, even though we had some last minute difficulties, Event Fabrikken helped us to sort everything. At the end, we had a very pleasant reception which actually exceeded our expectations.

Aurora Rønberg, Vestas

Vi elsker vores kunder! Vores kunder elsker os!

Event Fabrikken er placeret blandt de bedste event virksomheder i Danmark.
Kontakt os!
Skriv til os via Facebook