SALGS-CAMP

  SALGS-CAMP I LØGSTØR

  En unik chancen for at salgsteamet kan få tid til at arbejde intenst sammen omkring virksomhedens fremtidige salgsstrategi. Vi designer mindre oplevelser ind i campen som styrker relationerne imellem teammedlemmerne.

  Den 500 år gamle købstad – Løgstør – sætter rammerne for en spændende salgscamp. Med sin smukke placering midt i Limfjorden indbyder Løgstør by til et intenst arbejdsforløb for jeres virksomhed. I får helt unikke oplevelser, som styrker jeres interne relationer i salgsteamet.

  OPLEVELSER

  Det  hele foregår på Limfjordsmuseet, hvor de smukke omgivelser forenes og styrkes af det høje gastronomiske niveau, som bliver serveret af Kanalfogedens Køkken.

  Limfjordsmuseet lægger ramme til jeres salgscamp og leverer de unikke oplevelser. Jeres dage i Løgstør byder på en guidet sejltur i den historiske Frederik d.7’s kanal samt en humoristisk byvandring med Løgstør Vægterkorps. Her fortæller købstadens Vægterkorps alle de sjove og uhyggelige historier, som gemmer sig i den gamle købstad.

   

  FAGLIGHEDER 

  Udover de intense arbejdstimer som I får på salgscampen, så kommer Henning Karlsen og fortæller om det nye handelsbegreb ’Social Selling’. Dette er et begreb som allerede fylder meget og som i fremtiden vil betyde endnu mere – også for jer. Med Henning Karlsen ved roret venter jer et super spændende foredrag med høj energi, hvor også jeres LinkedIn profiler kommer under luppen.

   

  VÆRDSÆTTELSE

  Udover de mange intense arbejdstimer og sociale oplevelser som I får sammen, så får I selvfølgelig også en smule værdsættelse. Her venter jer blandt andet smukke omgivelser at arbejde i, hvor især panoramaudsigten over Limfjorden er i en klasse for sig. Maden der bliver serveret er af topkvalitet og leveres af den 4 stjernet restaurant – Kanalfogedens Køkken – som ligger i samme bygning som Limfjordsmuseet.

  Limfjordsmuseet
  Virksomhedsmøder

  SKAL VI SKABE ET SUCCESFULDT SALGSCAMP I LØGSTØR SAMMEN?

  69 % FAGLIGHED – 10% OPLEVELSE – 21% VÆRDSÆTTELSE

  Event-fabrikken er en del af Danish Event Group - Ring eller skriv for sparring:
  +45 70 60 49 77 | info@event-fabrikken.dk