SALGS-CAMP

  SALGS-CAMP I Mariager

  Mariager er en smuk perle, som ligger midt i den smukke fjord ved samme navn.
  Mariager er en af landets absolut smukkeste byer og blev oprindeligt dannet omkring nonneklosteret, før den i 1592 blev til en købstad. Mariagers brostensbelagte veje og skæve huse giver en sanselig oplevelse af den gamle købstad. Mariager er meget kendt for dens salt, hvilket skyldes at den huserer Skandinaviens eneste saltfabrik samt et berømt saltcenter.

  Rammerne for jeres Salgscamp, vil dannes af Hotel Jomfru bakken, der  med beliggenhed giver de perfekt rammer til ro og fordybelse  med til gå ture i skoven omkring og den smukke udsigt over Mariager fjord.

  OPLEVELSER

  Jomfrubakken lægger rammer til jeres salgscamp og leverer de unikke omgivelser. Jeres dage i Mariager byder bl.a. på et salgsmøde i byens gamle veterantog, hvor I får serveret en 3 stjernet frokost fra proviant-vognen. Herefter rundes jeres salgscamp af med et wellness ophold i Mariager Saltcenter, efterfulgt af en gourmet oplevelse og fri cocktailbar på hotel Jomfrubakken. Der er mulighed for at slutte af med teambuilding øvelser på Mariager Fjord.

   

   

  FAGLIGHEDER 

  Udover de intense arbejdstimer som I får på salgscampen, så kommer Rolf Høgh og giver et salgsboost som alle deltagere sent vil glemme. Den veltalende og små provokerende salgskonge vil tilrettelægge et unikt oplæg, skræddersyet til jer. Derudover vil han dele ud af sin store erfaring, som han har pådraget sig gennem sin lange og succesfulde salgskarriere. Rolf Høgh er i sandhed en oplevelse i sig selv.

   

  VÆRDSÆTTELSE

  Udover de mange intense arbejdstimer og sociale oplevelser som I får sammen, så får I selvfølgelig også en smule værdsættelse. Her venter jer blandt andet smukke omgivelser, i form af et konferencecenter af højeste kvalitet, som I kan arbejde i. Maden der bliver serveret er af topkvalitet, og der er frit valg alt efter smagspræferencer. Til festmiddag venter en stor gastronomisk oplevelse og et cocktail show fra bartender, som kaster med flasker og skaber den gode stemning for jer.

  SKAL VI SKABE ET SUCCESFULDT SALGSCAMP I MARIAGER SAMMEN?

  69 % FAGLIGHED – 10% OPLEVELSE – 21% VÆRDSÆTTELSE

  Event-fabrikken er en del af Danish Event Group - Ring eller skriv for sparring:
  +45 70 60 49 77 | info@event-fabrikken.dk