Teambuilding 2017-10-24T11:17:21+00:00
Teambuilding banner

Teambuilding

Teambuilding – sammen skaber vi sammenhold

Trænger du til en udfordrende oplevelse sammen med dine kollegaer, dine venner eller familie, så prøv Event Fabrikkens teambuilding. Her vil I gennem sjove aktiviteter blive udfordret på jeres kommunikation, samarbejde og personlige grænser. I vil komme til at opleve nye styrker hos jer selv og hinanden, og få et nyt syn på jeres samlede kompetencer som gruppe.

Teambuilding er mere end bare sjov og ballade. Teambuilding styrker det kollegiale og sociale, og er oplevelser, der skal bidrage til gladere medarbejdere, der styrker båndet mellem hinanden og der i sidste ende kan være en bidragsyder i forhold til et mere positivt arbejdsmiljø og arbejdsglæde. Teambuilding bliver ofte kombineret i forbindelse med firma- og personalefester, men kan sagtens stå som et arrangement for sig selv.

En skræddersyet løsning

Med vores professionelle instruktører og Event Fabrikkens dygtige og professionelle team står vi klar til at sammensætte og tilpasse aktiviteterne efter jeres ønsker og behov – så alle kan være med.

Aktiviteterne kan være samarbejds- og tillidsøvelser, eller de kan bestå af aktiviteter og sjove oplevelser, der hælder mod alt fra leg til læring. Vores holdning er, at aktiviteterne skal forene og ryste medarbejderne sammen, således at arbejdsmiljøet står stærkere, når det afholdte arrangement er slut.

Hos Event Fabrikken tilbyder vi mange forskellige former for teambuilding, her iblandt:

 • Klassisk teambuilding, der arbejder med aktive samarbejdsøvelser med fokus på kommunikation og tillid
 • Madlavningskurser + cocktailkurser og vin- og ølsmagning
 • Byg en sæbekassebil
 • Opklar et mord
 • Et latterkursus
 • Lego Serious Play; foredrag – kan være et foredrag om arbejdsglæde og motivation, der med udgangspunkt i medarbejderne, med en masse humor, inddrager og tage eksempler fra hverdagen.

Der findes mange forskellige foredrag, der kan styrke samarbejdet og det sociale. I kan eksempelvis få et spændende foredrag om kundeoplevelser, hvor der kan tages udgangspunkt i 2 eller flere kundeoplevelsescases, hvor I, i samarbejde finde ud af hvad der henholdsvis gik rigtigt og forkert i de forskellige cases.

Mange virksomheder vælger også at bruge sporten som en aktivitet, hvor medarbejderne bliver forenet og lærer at kommunikere med hinanden. Det er jer, som vælger hvad I gerne vil have ud af dagen. 

Ønsker I at kombinere teambuilding med bespisning, transport, overnatningen eller et komplet arrangement med det hele, kan vi også hjælpe med det.


Kompetent og uddannet personale

Event Fabrikken er medlem af Brancheforeningen for Teambuilding og Ledertræning(BFTL), hvilket forsikrer jer som kunder om at alle forsikringer, udstyr og anvendelse heraf er godkendt. Event Fabrikkens ansatte som arbejder med teambuilding, har alle deltaget og gennemført BFTLs Teambuilding-instruktøruddannelse og kan findes på den officielle liste over certificerede teambuilding-instruktører på BFTLs hjemmeside.


Skal vi skabe et succesfuld teambuilding arrangement?

Du får professionel og engageret hjælp til dit næste teambuilding arrangement – og dermed tid til at styrke det kollegiale og sociale arbejdsmiljø. Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud!

Vi kan møde dig på dit kontor, på telefonen eller på e-mail.

event fabrikken - firmaevent tilbud

Dit navn (krævet)

Email (krævet)

Telefon nr.

Besked

Kunder

Andre services

5 gode grunde
 • Kreativ sparring og design, hvor vi analyserer, udfordrer og lytter

 • Praktisk eksekveringsteam der udstråler overblik, ro og erfaring

 • Professionel projektstyring med fokus på kommunikation

 • Eget professionelle personale sikrer samme kvalitet hver gang

 • Let økonomisk overblik over dit event via én faktura

Referencer

Jeg syntes at det forløb rigtig fint, og meget professionelt. Under hele aftenen var der styr på det hele, og baren blev en stor succes selvom der var folk i alle aldre.

Karina Iversen, TopDanmark

Vi vil bestemt benytte Event Fabrikken igen og anbefaler gerne til andre

Louise Rosenkær Hykemejer, Prime Cargo

Execellent service – man er ikke i tvivl om at kunden er i fokus

Kate Nielsen, Vestas Wind systems

Meget høflig og smilende betjening – ene søde mennesker, som til enhver tid er velkomne her igen.

Kasper Jensen, ATEA

Det bedste ved at benytte sig af Event Fabrikken, er helt klart, at hele konceptet er en god pakke løsning, når man vil arrangere en stor fest. Der er tænkt på det hele og i løbet af kort tid, har man fået stablet en fest på benene – dejligt nemt! :)

Pernille Larsen, H&M

Jeg syntes at det gik rigtig fint. Vi fik alt vi havde aftalt, og lidt mere til, så det var helt perfekt.

Karina Iversen, TopDanmark

Vi vil bestemt benytte Event Fabrikken igen og anbefaler gerne til andre. Vi vil gerne sige tak for et godt arrangement, vi har kun fået positiv feedback, og vi håber at kunne gentage succes´en en anden gang.

Louise Rosenkær Hynkemejer, Prime Cargo

Radiojagten var en succes!!

Peter Nielsen, Radio 24/7

Absolutely stunning, everything went perfect, even though we had some last minute difficulties, Event Fabrikken helped us to sort everything. At the end, we had a very pleasant reception which actually exceeded our expectations.

Aurora Rønberg, Vestas

Vi elsker vores kunder! Vores kunder elsker os!

Event Fabrikken er placeret blandt de bedste event virksomheder i Danmark.
Kontakt os!
Skriv til os via Facebook